„Božolė" choristai: už šou neišgirdome net ačiū (Faros komentaras)

Kauno rajono „Božolė" choras Baltarusijoje vykusiame tarptautiniame konkurse išplėšė pergalę, tačiau liko be apdovanojimo.

„Mes nugalėjome labai sunkioje kovoje, įveikėme Baltarusijos, Lenkijos, Rusijos, Ukrainos ir Latvijos chorus, bet negavome jokio prizo. Mūsų chorui net ačiū niekas nepasakė“, – TV3 televizijai sakė projekto „Chorų karai“ nugalėtojai.

Pasak choristų, dėl tokio organizatorių akibrokšto jiems net nebuvo noro švęsti pergalės.

„Jūs nugalėjote, vaikai! Jūs laimėjote, ir tai svarbiausia!“ – taip, pasak dainininkų, po sėkmės tarptautiniame konkurse juos bandė įkvėpti choro generolas Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Jis portalui 1kaunodiena.lt patvirtino, kad choras, paskelbtas konkurso nugalėtoju, negavo jokio apdovanojimo, tačiau organizatoriai pažadėjo jį atsiųsti paštu.

„Konkursą organizavusi Baltarusijos televizija iš anksto nežinojo, kas laimės, todėl iš anksto nebuvo paruoštas apdovanojimas“, – kalbėjo Fara.

Dainininkas ir muzikantas teigė, kad vykdami į konkursą žinojo, jog jame prizų nebus.

„Buvome nusiteikę, kad ten niekas nieko negaus. Bet po to paaiškėjo, kad yra ne piniginis, bet kažkoks daiktinis priziukas ar apdovanojimas. Iki galo to net neišsiaiškinau“, –  įvykio nesureikšmino „Rondo“ lyderis.

Rugsėjo 5–6 dienomis Minske vykusiame tarptautiniame chorų konkurse „Chorošou“ „Božolė“ choras laimėjo pirmą vietą, nurungęs šeimininkus baltarusius, svečius iš Latvijos, Ukrainos, Rusijos ir Lenkijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reziume

reziume portretas
ne ton pusėn važiavot dainuoti, tai ko tikėjotės?

ziurovas

ziurovas portretas
nesuprantu, finalas rugsejo 22d, tai kokio prizo dabar tikites? ir labai jau sazininga laimeti, kai komisijoje buvo Fara

saulius

saulius portretas
Butumet Vilniaus choras tai tik uz nuvazevima ispiarinti butumete.Tokia jau rialiti Lietuvoje.Kauniete laimi plaukimo auksa tai baseinai statomi Vilniuje ir t.t.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių