Bandydamas išvaduoti žmoną ir kūdikį iš namų, vyras daužė langus

LNK televizijos laidos „24 valandos“ žurnalistams dažnai tenka pakliūti į situacijas, kuriose iškyla reali grėsmė jų saugumui. Tačiau tai, ką teko išgyventi kūrybinei grupei, norėjusiai padėti Donatui, tikriausiai net ir patyrusiems policijos pareigūnams būtų rimtas išbandymas.

Vyro prašymas buvo daugiau nei neįprastas. Jis norėjo atgauti savo žmoną ir vos prieš 11 dienų gimusį kūdikį, kuriuos, pasak Donato, pagrobė uošviai. Jo žmona Joginta gimdė Kaune, kadangi netoli šio miesto gyvena jos tėvai. Iki tol su vyru ji gyveno pas jo mamą Telšiuose. Tačiau gimus kūdikiui Jogintos tėvai nusprendė, kad Telšiuose mažyliui netinkamos sąlygos augti ir neleido dukrai grįžti pas sutuoktinį. Tuomet Donatas ir kreipėsi pagalbos į LNK televizijos laidą „24 valandos“.

Donato anyta Rita, tiesiai vyrui į akis rėžė, kad niekada jo nemėgo, pavadino skurduku ir narkomanu. Jis su kumščiais puolė anytą, jai šiaip ne taip užsibarikadavus nuosavame name, koja išspyrė lango stiklą, ranka sudaužė ant lauko sienos kabėjusį veidrodį. Tokį, supjaustytomis bei kruvinomis rankomis, Donatą ir rado iškviesti policijos pareigūnai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

negaliu ziureti

negaliu ziureti portretas
tos 24 valandos rodo atmatu gyvenimus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių