Kauno policija susidomėjo įtartinais asmenimis

Teisėsaugininkai prašo atsiliepti gyventojus, galimai nukentėjusius nuo jų sulaikyto asmens, pas kurį rasta ginklų ir kitų įtarimų keliančių daiktų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnai šią savaitę vykdo bendras prevencines priemones, kurių metu tikrina įtartinus asmenis, automobilius, pareigūnams žinomas kriminogenines vietas.

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK atstovė spaudai Ramunė Gražulienė, pirmadienį popiet pareigūnai sustabdė patikrinti automobilį „Volkswagen Golf“, kuriuo važiavo trys 18-19 metų jaunuoliai.

Vienas iš jų turėjo plastikinį maišelį su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga. Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis neturint tikslo jas platinti.

Antradienį apie 16 val. A.Juozapavičiaus prospekte buvo sustabdytas automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo 49 metų kaunietis Volodymyr Marchuk. Jis turėjo pistoletą „Kevin“ su šoviniais, peilį, antrankius ir kepurę su peruku.

Pareigūnai prašo atsiliepti piliečius, nukentėjusius nuo šio asmens ir paskambinti į Kauno miesto policiją tel. 303 149, 303 158 arba 01 (visą parą).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių