Kauno „Akropolyje“ dingo „Caritui“ suaukoti pinigai

Vakar į Kauno policiją kreipėsi labdaros organizacijos „Lietuvos Caritas“ laikina vadovė ir pranešė apie vagystę, įvykusią dar prieš dvi savaites.

Pasak pareigūnų, laikinai einanti organizacijos direktorės pareigas atstovė informavo, jog dingo aukų dėžutė su pinigais.

Ji buvo laikoma parduotuvėje „S. Oliver“, įsikūrusioje prekybos centre „Akropolis“. Jog nebėra nei suaukotų pinigų, nei aukų dėžutės, vadovės teigimu, pastebėta dar birželio 19 d.

Kodėl tik dabar kreiptasi į policiją, neaišku. Su „Lietuvos Caritas“ atstovais susisiekti nepavyko. Pareiškime policijai nurodyta, jog padaryti nuostoliai siekia 200 litų.

Parduotuvės „S. Oliver“ darbuotoja patvirtino, jog toks įvykis buvo, tačiau daugiau apie tai kalbėti atsisakė. Patarė palaukti pirmadienio ir kreiptis į parduotuvės vedėją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tėvas

Tėvas portretas
gimiau 11 vaikų šeimoje.išaugome 8 ir dar esame gyvi.Mums niekada niekas neaukojo,o aš daug labdaros išdalinau,bet vėliau sužinojau,kad ji atitekdavo ne tiems kam aukojau,išskyrus atvejus,kuriems perdaviau asmeniškai litus ar daiktus...tad neaukosiu daugiau aš ir kitiems patariu.Valstybė turi rūpintis savo piliečiais.

davatka

davatka portretas
sutinku su1 komentaru labdara duoti asmeniškai ir i rankas nes prisisteige visokiu neaiškiu organizaciju

Bedarbis

Bedarbis portretas
tai buvo aukos "valdovų rūmams"!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių