Išradingumui nėra ribų: kontrabandinius rūkalus slėpė lengvojo automobilio kėbule

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kybartų kelio posto muitinės pareigūnai sulaikė cigarečių kontrabandą. Patikrinę iš Rusijos įvažiavusį lengvąjį automobilį „Audi 100“, rado apie 152 pakelius cigarečių.

Spalio 21-ąją, iš Rusijos Federacijos srities per Kybartų kelio postą į Lietuvą lengvuoju automobiliu „Audi 100“ atvažiavęs Rusijos pilietis D. S., muitinės pareigūnams nedeklaravo papildomai vežamų prekių.

Įvertinę galimą riziką, Kybartų kelio posto pareigūnai nusprendė automobilį nukreipti tikrinti muitinės  rentgeno kontrolės sistema.

Netrukus paaiškėjo, kad abiejose galinėse kėbulo dalyse slėptos kontrabandinės cigaretės. Prapjovus lengvojo automobilio galinį kėbulą, muitinės pareigūnai rado gamyklinėse ertmėse slėptus kontrabandinius rūkalus - 70 pakelių cigarečių ,,Minsk Super“  su baltarusiškomis banderolėmis ir 82 pakelius cigarečių ,,Jin Ling“ be banderolių.

Muitinės pareigūnai sulaikė cigaretes ir automobilį, o pažeidėjui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Už šią kontrabandą gresia piniginė bauda, nelegaliai gabentų tabako gaminių ir automobilio konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
nesuprantu, kam reikejo pjaustyti audine?

Gaila

Gaila portretas
Gaila audės,tokia msina suėdė

to prelude

to prelude portretas
Neprimatai kaip matau. Gerai įsižiūrėk ir pamatysi plastmasinius akinius.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių