Neįprastas eismo įvykis: Alytuje kelią užblokavo vištos

  • Teksto dydis:

Alytuje vilkiko vairuotojas pametė neįprastą krovinį – porą dėžių su keliais šimtais gyvų vištų.

Šis eismo įvykis užfiksuotas penktadienį, apie pietus.

Narvuose augę paukščiai, netikėtai tapę laisvi, nežinojo, ką daryti. Todėl keli šimtai vištų sutūpė ant kelio ir taip jį visiškai užblokavo.

Vienam susitvarkyti su gyvais eismo įvykio padariniais sunkvežimio vairuotojui lengva nebuvo. Jam teko kviesti pagalbą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas tu anonimas

Anonimas tu anonimas portretas
Pirma kalbet išmok , nes tos vištos už tave protingesnes. Kombi kormas - kormas tai rusiškas žodis ir jeigu jau tos kalbos nemoki tai ir nevartok , žinove! Yra kombinuoti pašarai . Laiko jas tie kaulai , tik nepratusios lakstyti ir maisto ieškoti . Tau čia ne kaimo višta , kuri lekia patrakus . Šitoms viskas paduota , kaip ir tau . Už tai toks protingas.

Anonimas

Anonimas portretas
Jos nepaeina, nes joms tik du menesiai ir jos yra nusertos kombichormom budamos uzdarytos narvose. Ju kaulai nespeja isaugti ir atlaikyti svori.Tokia mesyte keliuaja ant musu stalo.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir durnas tas komentatorius" ih-" tikriausia kažkokia "supermamytė". O tos jau seniai tapo kvailumo etalonu. Ten visų pirma yra ne vištos dedeklės , o mėsiniai broileriai. Jie ne narvuose auginami ir iš tikrųjų yra kvaili, nes nieko per savo trumpą gyvenimą nematę. Užtat ir tupi pasimetę. Lygiai kaip "ih" tupėtų išmesta kokios Naujosios Gvinėjos džiunglėse ir verktų be interneto. Apie jų maitinimą, jei jau nieko neišmanai- tai jau geriau nieko ir netaukšk.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių