Griūva ne tik tiltai: nuo prekybos centro nukrito dalis pastato apdailos

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu griūva ne tik tiltai. Šiauliuose sekmadienį vakare nuo vieno prekybos centro nukrito dalis pastato apdailos, praneša LNK.

Didelis triukšmas PC „Arena“ lankytojus išgąsdino vėlų sekmadienio vakarą. Lauke nuo pastato šono nukrito didžiulės apdailos dalys, tarp kurių – ir kelios parduotuvės iškabos. Laimei, krintančios statybinės medžiagos žmonių nesužalojo. Vakare klientų nebuvo daug, mat iš visų centre esančių parduotuvių dirbo tik kelios.

Nukritusios iškabos gerokai apgadino lauke esantį paštomatą.

PC „Arena“ vakar nedirbo. Lankytojai buvo priversti rinktis kitą vietą. Pastatas aptvertas STOP juostomis. Vietoje dirbo statybos bendrovė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Statybininkai stengėsi kuo greičiau uždengti pastate atsivėrusią skylę. Kol bendrovė vykdė darbus, atvykusiems klientams teko apsigręžti.

Klientai galvojo, kad bus įleidžiami per kitas duris. Apie incidentą sako matę socialiniuose tinkluose.

Žmonės svarstė, kad konstrukcija, matyt, neatlaikė stipraus vėjo. Sakė, kad griūvantis pastatas baimės nekelia: „Galėjo užkristi, bet neužkrito. Kiekvienas žmogus turi saugotis.“

Darbo inspekcija tyrimo nepradės, nes nukritusios iškabos žmonių nesužalojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgis

Jurgis portretas
O savietiniai pastatai pragyvens, laisvos Lietuvos pastatus, va toke isvada

Visi prekybos

Visi prekybos portretas
Cenyrsi yra pastatyti su statybu nukrypimais ,nezinant kai kuriu 'tiltiniu' konstrukciju ipatumu,diplomas proto ir tehniniu niuansu neiduoda ,tik pastato auksciau tu kurie geriau zino apie statybas.

Adis

Adis portretas
Uzdirba milijonus is prekyboso prekybos patalpas stato uz centus.tiek ir laiko,ir kas kitas jai ne maxsima nepasimoke is griuties latvijoke
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių