Autostradoje nuo kelio nuskriejo krovininis autobusiukas

Autostradoje netoli Klaipėdos šeštadienio vakarą įvyko skaudi nelaimė – krovininis autobusiukas netikėtai nuskriejo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi. Įvykio metu smarkiai sužalotas žmogus.

Nelaimė autostrados Klaipėda-Vilnius 20 kilometre, netoli Minijos upės, įvyko apie 19 val. Krovininis autobusiukas „Mercedes Benz“ važiavo Klaipėdos link.

Į priešingą pusę važiavusi moteris pasakojo, kad staiga mašina pasuko į kelkraštį, nuskriejo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, policijos pareigūnai, ugniagesiai. Pastarųjų pagalbos jau nereikėjo. Vairuotojas buvo ištrauktas iš suniokotos mašinos.

Vyras buvo be sąmonės. Jis išvežtas į Klaipėdą ligoninę ir paguldytas į Reanimacijos skyrių.

Pareigūnai įvykio vietoje ieškojo dar vieno žmogaus. Žiūrėjo, ar nukentėjusiojo neprispaudė suniokota mašina, iššukavo aplink esančią teritoriją. Tačiau antro žmogaus nerado. Tai buvo gandai. Vyras važiavo vienas.

Kelkraštyje mėtėsi nukentėjusiojo daiktai: dviratis, rūbai, kompiuteris, dokumentai. Pastarieji buvo sudėti į greitosios medicinos pagalbos automobilį. Tarp daiktų buvo ir daug alaus skardinių.

Iš pradžių manyta, kad mašiną vairavęs vyras užsienietis. Autobusiuko numeriai buvo švediški. Tačiau paaiškėjo, kad nukentėjusysis 56 metų Vilniaus rajono gyventojas.

Eismo įvykio metu vyras buvo neblaivus. Apie tai, kad į pajūrį važiuoja autobusiukas, kurio vairuotojas gali būti girtas, uostamiesčio policijai buvo pranešusi Tauragės policija.

Medikai avariją sukėlusiam Vilniaus rajono gyventojui diagnozavo politraumą.

Kodėl įvyko nelaimė, tiriama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edgaras

Edgaras portretas
Netoli Klaipėdos, bet rašo autostrados Vilnius - Klaipėda 20 kilometre... Klaipėda - Vilnius 20 kilometre.

zurnalistei

zurnalistei portretas
Milda> reikia rasyti kilometraza vaziavimo kriptimi t.y. is viniaus i klaipeda 292 km tada aisku kuria kriptimi ir kur ivyko avarija.....

pixelmator

pixelmator portretas
tai taurages policija nepavijo arbaigesi kuras? kad pranese klaipedos policijais?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių