R.Seibučiui atlikta operacija, olimpiniame atrankos turnyre jis nežais

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje – netektis. Penktadienio vakarinėje treniruotėje Klaipėdoje po susidūrimo su komandos draugu galvos traumą patyrė ir iš rikiuotės ilgam iškrito gynėjas Renaldas Seibutis. Iškart po susidūrimo krepšininkas buvo nugabentas į Klaipėdos ligoninę, kur buvo atlikta kompiuterinė tomografija.

„Jau pirminiai tyrimai parodė, kad Renaldui yra lūžęs skruostikaulis“, - sakė rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas. Vėlai vakare R.Seibutis buvo išvežtas į Kauno klinikas, kur atlikę papildomus tyrimus, gydytojai nusprendė jog krepšininkui būtina skubi operacija.

„Norime labai padėkoti docentui Daliui Sakavičiui, kuris nakties metu atvyko į klinikas ir atliko operaciją“, - kalbėjo V.Trumpickas.

Pasak V.Trumpicko, krepšininkas galės pradėti sportuoti ne anksčiau, kaip po keturių savaičių.

„Atrodo, kad Renaldo bent jau olimpiniame atrankos turnyre neturėsime, - sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra. – Gaila, nes Renaldas buvo tikrai geros formos, ir visi jautėme, kad jis gali mums labai padėti. Bet ką darysi – toks gyvenimas, ir turime eiti toliau. Visi rinktinėje linkime Renaldui kuo greičiau pasveikti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

banga

banga portretas
Isiklausykite i Motiejuno fraze:"Laukia garantiju, kad neuzsisedes ant suoliuko"!! Kaip jums patinka? Tikras cirkininkas! Neaisku nei kaip pritaps prie rinktines, nei kokios bus formos, bet nori garantiju, kad visi pamatytu nors koks jis grazus ,kaip graziai styro pasiausti plaukeliai! Gal modeliu agentura jam ta ir uztikrins, kai NBA rodys atsarginiu suoleli? Kazin kokio tualetinio popieriaus jam reiketu? Ar numatyta? Neduok Dieve, netiks!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių