Uostamiestyje rado dingusį taksi

Pranešimas apie neįprastą automobilio vagystę nustebino uostamiesčio pareigūnus. Dar daugiau įtarimų jiems kilo, kai po kelių dienų mašina sveikut sveikutėlė rasta miesto pakraštyje.

Praėjusią savaitę Klaipėdos miesto policijos pareigūnams pranešta apie pavogtą taksi automobilį.

Jo savininkas į policiją kreipėsi po dienos. Kaip teigiama pareiškime, praėjusį ketvirtadienį apie 14 val. prie savo namų Butkų Juzės gatvėje jis neberado savo automobilio „Seat“, kuriuo teikė taksi paslaugas.

Savininkas mašiną įvertino 1,3 tūkst. eurų.

Dingusio automobilio duomenys buvo perduoti miesto policijos patruliams, jo ėmėsi ieškoti ir Kriminalinės policijos pareigūnai.

Pirmadienį šis automobilis rastas Liepų gatvės gale, automobilių aikštelėje, esančioje šalia Klaipėdos valstybinės kolegijos. Mašina nebuvo apgadinta. Panašu, kad ją į šią vietą atvairavęs asmuo turėjo automobilio raktelius.

Aiškindamiesi vagystės aplinkybes, pareigūnai sužinojo, kad mašinos savininkas girtavo ir kai kurių įvykio aplinkybių negalėjo paaiškinti.

Antradienį policininkai norėjo dar kartą pasikalbėti su savininku, tačiau susisiekti su juo nepavyko.

Kol kas kategoriškai neteigiama, kad pats savininkas nebeprisiminė, kur važiavo ir paliko automobilį. Tiriamos visos įmanomos aplinkybės.

Pasak policijos pareigūnų, taksi automobiliai, ypač "Seat" markės, paprastai nėra vagiami. Jeigu panašų nusikaltimą įvykdo jauni ar neblaivūs asmenys, tokią mašiną dažniausiai pasivažinėję numeta bet kur pakelėje, neretai prieš tai patyrę avariją.

Jeigu paaiškėtų, kad savininkas kažkam davė automobilio raktelius arba pats jį vairavo ir pamiršo, kur palikęs, jam grėstų atsakomybė už pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių