Sulaikyti klaipėdiečių mašinas niokoję vyrai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto policijos komisariato kriminalistai sulaikė vagystes iš dviejų automobilių įvykdžiusius įtariamuosius. Šios mašinos buvo pavogtos, kai jų savininkai klausėsi koncerto Žvejų rūmuose.

Sulaikius minėtus vyriškius, uostamiestyje jau 3 paras nefiksuojama tokio tipo vagysčių iš mašinų, skelbia Klaipėdos apskrities policija.

Policininkai taip pat surado lombarde pavogtas magnetolas. Įtariamieji prisipažino kaltais dėl šių vagysčių. Jie mėnesiui uždaryti į areštinę.

Nusikaltimus kovo 8-ąją, įtariama, įvykdė iš anksto susitarę 31 ir 36 metų vyrai. Vienas automobilis stovėjo vidiniame Žvejų rūmų kieme, o kitas – to paties pastato automobilių aikštelėje prie Taikos prospekto. Išdaužę mašinų langų stiklus, vagišiai pagrobė magnetolas.

Jas pareigūnai jau kovo 9-ąją aptiko lombarde, o kovo 13-ąją grąžino savininkams.

Naktį iš kovo 13-osios į 14-ąją policijos pareigūnams pavyko sulaikyti ir įtariamuosius. Jų namuose buvo atliktos kratos. Kratų metu surasta daiktų, galbūt pavogtų iš kitų klaipėdiečių automobilių. Tarp jų – magnetolos, navigacijos įranga, žibintuvėlis ir kiti, net smulkiausi, daiktai – visa, ką tik galima parduoti. Be to, aptiktas ir savadarbis įrankis automobilių stiklams be garso išdaužti.

Klaipėdos kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tęsia tyrimą. Neatmetama galimybė, kad jo metu gali paaiškėti ir daugiau šių vyrų padarytų nusikaltimų.

Abu įtariamieji už panašius nusikaltimus jau teisti ne po vieną kartą.

Apklausų metu tyrėjams įtariamieji aiškino pristigę pinigų pragyvenimui. Policininkų spėjimu, jų greičiausiai trūko kvaišalams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kas buvo pavogta ?

Tai kas buvo pavogta ? portretas
Automobiliai ar magnetolos iš minėtų automobilių ? Kažkoks mažaraštis žurnalistas :)

bananas

bananas portretas
uždaryti kuo greičiau lombardus ,vagis utilizuoti

tiesa,

tiesa, portretas
Kad kalėjime jie nepasitaiso. Vėl nori sugrįžti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių