Sąjūdžio parke apiplėštas vaikinas

Pietinėje Klaipėdos pusėje esantis Sąjūdžio parkas stokoja saugumo. Vakarais čia aukų ieško plėšikai.

Penktadienį į uostamiesčio policijos komisariatą kreipėsi 20-metis vaikinas. Jis pasiskundė, kad ketvirtadienį, apie 22 val., buvo užpultas, patyrė smurtą ir buvo apiplėštas.

Vaikinas sėdėjo ant suolo, kai prie jo priėjo du nepažįstami vyrai ir paprašė vieno euro. Jaunuolis nedavė pinigo. Tuoj po to vienas nepažįstamųjų keliu spyrė jam į šoną ir ranka smogė į galvą. Užpuolikas išplėšė aukai iš rankų telefoną „iPhone“, kuris vertinamas 170 eurų. Be to, tas pats nepažįstamasis atėmė iš vaikino piniginę su 35 eurais.

Iškart po to nepažįstamieji paskubėjo dingti.

Nukentėjusysis į policiją kreipėsi tik kitą dieną, todėl rasti užpuolikus bus sunkiau. Tikėtina, kad tie patys asmenys gali būti įvykdę daugiau panašių nusikaltimų, todėl įtariamųjų apibūdinimas gali padėti išaiškinti nusikaltimą.

Sąjūdžio parkas tampa pamėgta Laukininkų bei Varpų gatvių gyventojų vieta, policijos patruliai anksčiau turėjo užduotį sutemus čia užsukti dažniau. Tinkamas apšvietimas ir vaizdo kameros padėtų išvengti panašių nusikaltimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas  portretas
saugiausias dalykas būtų vaizdo kemeros tik mūsų Klaipėdos biudziatas ar kas neleidžia jų pastatyti. Reikia piliečiams surinkt parašus dėl pačių mūsų ir musu vaikų saugumo tai didesnė tikimybė išsireikalauti savo saugumo, nes valdininkams tai motais, kad nutinka viena kita nelaimė. Parkai naujai pastatyti niokojami kas po kelių metų ten bus neaišku...

Andrius

Andrius portretas
Ten kasdien net ne vakare o vidurdieni atvirai geria ir policijai tai zinoma tik ji gi tik masinomis patrulioja.. o ten nepasivazinesi reik kojomis ten..

R

R portretas
Kad ten alhasu pritonas. Tas pats "dviratukas" geria kiauras dienas alu iki apsimyzimo. O mentams ten nera ka veikti, darbo bus daugiau. Kam jo sau ieskotis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių