Avarija netoli Klaipėdos: motociklininkas bandė laimę?

Vėlų sekmadienio vakarą netoli Klaipėdos kelias į uostamiestį buvo uždarytas dėl joje įvykusios eismo nelaimės. Jos metu nukentėjo motociklininkas, liudininkai teigia, kad jis vairavo itin neatsargiai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje yra pranešimas apie kelyje iš Klaipėdos į Ketvergius, ties Toleikių ir Žemininkų gatvių sankryža, 22.11 val. įvykusią avariją.

Oficialiai teigiama, kad čia susidūrė automobilis „Subaru“ ir 47-erių vyro vairuojamas motociklas, motociklininkas bandė apvažiuoti automobilį ir rėžėsi į jo šoną.

Nelaimės metu motociklininkas patyrė atvirą kojos kaulo lūžį, greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas jį skubiai išgabeno į ligoninę. Vėliau važiuodami pro šią vietą žmonės matė balą kraujo.

Žinia apie šią nelaimę netruko pasklisti. Vairuotojai net vėlią naktį ragino rinktis kitus kelius pasiekti Ketvergius.

Liudininkai teigė, kad motociklininkas lenkė automobilį, kuris jau buvo pradėjęs lenkti negabaritinį krovinį vežusią transporto priemonę.

„Toje situacijoje buvo akivaizdu, kad avarijos išvengti nepavyks, nes kelyje tiesiog neliko vietos, motociklininkas tai matė, bet vis tiek bandė laimę“, – kalbėjo žmonės.

Kai kurie komentatoriai piktinosi, kad dėl šios avarijos ir po kelių valandų gatvė dar buvo uždaryta, vairuotojai stovėjo didžiulėje spūstyje.


Šiame straipsnyje: uždarytas keliasmotociklininkaseismo įvykisnelaimėliudininkaineatsargus vairavimasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių