Klaipėdoje, netoli ligoninės, žuvo automobilio partrenkta moteris

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Klaipėdoje lengvasis automobilis mirtinai sužalojo pėsčiąją.

Anot policijos pranešimo, nelaimė įvyko 18.16 val. Liepojos gatvėje.

Automobilis „Seat Leon“, vairuojamas 1996 metais gimusio vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo pėsčiųjų perėja netoli ligoninės ėjusią maždaug 50 metų moterį.

Įvykio aplinkybės tiriamos.


Šiame straipsnyje: žuvo pėsčiojipartrenkta pėsčiojieismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimingasis

Laimingasis portretas
Policija turi spresti kur turi buti sviesaforas ,o ne Klaipedos savivaldybes klerkai,jie neissisukinejant turi vykdyti keliu policijos nurodymus.Pereja ties Klaipedos universitetine ligonine tikrai nesaugi,visa vasara stebejau,vairuotoju yra gana nemazai visiskai nemazinanciu greicio pries pacia pereja,o vaziuoja net 70 km greiciu.Man paciam buvo toks atvejis,kad atvaziuojanti masina suletino greiti ,aszengiau i perejja tada vairuotojas staigiai padidino greiti ,o as spejau atsokti atgal,taip issigelbejau nuo smugio.

Klaipėdiečiui

Klaipėdiečiui portretas
Moteris ko gero pasižiūrėjo prieš žengdama į perėją, ir nematė jokio automobilio. Greitai lekiantys automobiliai skriste atskrenda ir nestabdo. Ne pirma galimai drago auka Liepojos gatvėje.

klaipėdėtis

klaipėdėtis portretas
Kodėl visi pamiršo, kad pėstysi žengdamas į pėsčiujų perėją turi isitikinti ar nėra arti automobilių ir,kad saugiai galės pereiti gatvę.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių