Istorija kartojasi: G. Einikis vėl smurtavo prieš žmoną

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje vėl prireikė ilgos lovos, čia dar kartą nakvojo buvęs garsus krepšininkas Gintaras Einikis.

Jau ne vienerius metus aukštaūgis garsėja ne savo sporto pasiekimais, o nežabojamu elgesiu su šeimos nariais. Vyras begalę kartų iš namų  buvo išgabentas už tai, kad smurtavo prieš sutuoktinę.

Šį kartą tai atsitiko trečiadienį apie 16 val.

Policiją iškvietė G.Einikio sutuoktinė, moteris pranešė, kad girtas vyras vartoja prieš ją smurtą.

Pareigūnai nuskubėjo į Paryžiaus Komunos gatvę, kur gyvena šeima, ir išgabeno buvusį sportininką į policijos komisariatą.

Nustatyta, kad G.Einikis buvo apsvaigęs nuo alkoholio – matuoklis parodė 2,22 prom. Vyras atsidūrė už grotų ir praleido ten dvi paras.

Jeigu įtariamojo smurtu prieš šeimos narį žmona neatsiims pareiškimo, jo lauks teismas.

Tai bus tikrai ne pirma tokia byla, vyras daug kartų buvo baudžiamas, būta ir nurodymų nesiartinti prie šeimos narių ir jų būsto.

Pareigūnai stebisi moters kantrybe ir drąsa, ne vienas panašiai smurtavęs vyras yra sunkiai sužalojęs savo moterį.

Tuo metu G.Einikio sutuoktinė, susitaikiusi su vyru, yra ne kartą atsisakiusi kaltinimų ir teisme paprašiusi jo nebausti.

Daug kartų žadėjęs gydytis nuo priklausomybės alkoholiui aukštaūgis kol kas pažado netesi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visi jūs

Visi jūs  portretas
nieko neišmanot.Priskiriat ligą asmeninėm savybėm.O žmogus, kaip ir Mažvydo al.bambaliniai, kuriems iš priklausomybės gniaužtų išsiveržti nėra jokių šansų, pakliuvo į pragaro ratą. Kas skaudžiausia kad tokie ligoniai bijo mesti gert, kad realiai nepamatytų kas jie ir iki ko nusirito

Liūdna

Liūdna portretas
Girtavimų provokatorė, pati kartu gerianti yra ši antroji sutuoktinė, išskyrusi pirmą gražią šeimą. Tokios b..- tikra normalių vyrų tragedija. Baisu.

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Neduokit vaikams degtukų, Įpilkite Širviui degtinės, Nupirkite Gintui peruką, Kad skirtus galva nuo šikinės.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių