Internetinis romanas pensininkei baigėsi karčiai: prarado virš 15 tūkst. eurų

Svajonės apie amžiną meilę prisiekusį princą ant balto žirgo kai kurių moterų neapleidžia iki senatvės. Ši dailiosios lyties atstovių savybė gerai žinoma ir išnaudojama sukčių.

Pirmadienį po pietų į Šilutės rajono policijos komisariatą atėjo 71-erių moteris. Ji pasiskundė buvusi apgauta ir per savo naivumą atidavė sukčiui 15 720 eurų.

Moteris buvo priversta papasakoti, kaip socialiniuose tinkluose susipažino su vyru, kuris prisistatė esąs Šveicarijos pilietis ir karinės tarnybos reikalais yra nuvykęs į misiją Sirijoje.

Po kelių laiškų pensininkė patikėjo, kad šis vyras ją beatodairiškai pamilo, kad nori susieti su ja savo gyvenimą ir dalintis ne tik vargais, bet ir savo turtais.

Gražūs žodžiai užliūliavo moters budrumą ir ji nieko pikto neįtarė, kai nė karto gyvai nematytas mylimasis pasiguodė, kad jam reikia pinigų gydymui.

Gailestingai lietuvei nebuvo gaila tūkstančių, kad jos širdies draugas kaip galima greičiau išgytų ir atvažiuotų pas ją. Pinigus ji pervedė į kelias užsienio bankų sąskaitas.

Dėkingas už pagalbą šveicaras įtikino lietuvę, kad siunčia jai brangių dovanų – prabangių papuošalų ir siuntą su jo turto dokumentais.

Net tada, kai moterį pasiekė žinia, kad jai siųsti brangūs dalykai užstrigo muitinėje, ji neįtarė klastos ir pervedė dar pinigų.

Kai vyras dar kartą paprašė pinigų, o moteris prisipažino, kad jos santaupos baigėsi, pasikeitė ir šveicaru apsimetusio sukčiaus susirašinėjimo tonas. Tada šilutiškė suprato, kad jos „princas“ sudaužė jos širdį ir ištuštino visas jos santaupas.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo sukčiavimo tyrimą, tik daug vilčių, kad apgavikas bus demaskuotas, o pasisavinti pinigai grąžinti, nesuteikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paprastas

Paprastas portretas
Kaip suprantu pinigai megsta tvarka...

Ela.

Ela. portretas
Atsiprašau , bet pasakysiu -durna boba ) . Gyvai susitikus , ir, tai negali 100% pasitikėti, o čia internetinė meilė...reikia visai kvaišai būti , ne kitaip .) Kai turi pinigų - tai protas iškeliauja poilsiui ...

Gėda pelėda

Gėda pelėda  portretas
Panižo močiutei.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių