Dituvos soduose rasti trys lavonai

Didžiausioje Vakarų Lietuvos sodų bendrijoje – šiurpus radinys. Sodo namelyje aptikti jau senokai mirę du vyrai ir moteris.

Policija į Derceklių kaimą, kur yra sodininkų bendrija „Dituva“, skubėjo penktadienį, apie 14 val. Čia viename namelyje žmonės rado trijų žmonių kūnus. Jie jau buvo apirę.

Kol kas žinoma tik tiek, kad tai yra dviejų vyrų ir moters palaikai. Jų asmenybės dar nustatinėjamos, mirties priežastis dar taip pat nežinoma.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas žmonių mirties priežasčiai nustatyti. Pareigūnams teks palaukti teismo medicinos ekspertų išvados, kurios galima tikėtis tik ateinančios savaitės pradžioje.

Tuo metu policininkai tikisi visuomenės pagalbos ir bando sužinoti daugiau apie mirusiuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudvis Neduda

Liudvis Neduda portretas
bendrijų valdybos yra tam, kad įdarbintu gimines ir draugus, pasistatytų statytinį pirmininką, kuris klastotų dokumentus vogtų narių pinigus ir dalintusi su savivaldybės aferistais.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Prie tokios Dituvos ,,valdžios'' reikia džiaugtis,kad ,,tik'' 3.Buvau vakar su draugais,savo namelyje buvojančiais ten,kad vaisiais daržovėmis pasipildyti labai biedną pensininkų stalą.Kaip galima neppastebėti,jei nuotekos,fekalijos vamzdžiais leidžiamos į melioracinius kanalus?Kenkėjų grupė,o ne bendrijos valdyba.

visiškas aplaidumas

visiškas aplaidumas portretas
spaudoje, televizijoje paskelbe rado du ir tik po pusdienio paskelbė apie trečia
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių