Avarijos uostamiesčio gatvės sankryžose atskleidė problemą

Rambyno gatvė gali jau šį rudenį sulaukti savivaldybės Saugaus eismo komisijos dėmesio, bent joje gyvenantys klaipėdiečiai to norėtų. Nesaugios šios gatvės sankryžos su ją kertančiomis mažesnėmis gatvelėmis kelia pavojų žmonių sveikatai.

Trečiadienį vakare Rambyno gatvėje įvyko dvi avarijos, sumaitotos dvi, apgadintos trys mašinos.

Tos dienos vakare, apie 21.30 val., Kalnupės ir Rambyno gatvių sankryžoje susidūrė „Mercedes-Benz“, vairuojamas 47-erių vyro, ir taksi ženklais pažymėtas „Ctroen“ markės automobilis, kurį vairavo 60-metis vyras.

Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Aiškindamiesi eismo įvykio aplinkybes pareigūnai nustatė, kad mersedesas važiavo Rambyno gatve link sankryžos su Kalnupės gatve ir nepraleido taksi mašinos. Nuo smūgio „Citroen“ atsitrenkė į apšvietimo stulpą, jį nulenkė ir nuvirto ant šono. Taksistas pareigūnams kalbėjo, kad neatmeta galimybės kreiptis į medikus.

Vakar policijos atstovai teigė, kad iš medikų apie tai žinių negauta.

Įvykio vietoje nemažai darbo turėjo ugniagesiai gelbėtojai, jie aptvėrė teritoriją „Stop“ juosta, atjungė apvirtusio automobilio akumuliatorių, pastatė jį ant ratų, surinko plačiai pasklidusius išsiliejusius skysčius ir šukes bei nuplovė kelio dangą.

Panašios avarijos čia esančios dažnos.

Vos po 20 minučių nuo šios avarijos Rambyno gatvėje įvyko dar vienas eismo įvykis. BMW rėžėsi į „Mercedes-Benz“, o šis nuo smūgio atsitrenkė į kitą tos pačios markės automobilį.

Kadangi žmonės nebuvo sužaloti, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją ir policijos pagalbos neprašė, todėl pareigūnams nežinoma šios avarijos priežastis.

Apie tai, ką mano šios gatvės gyventojai, nesunku susidaryti nuomonę paskaičius komentarus socialiniuose tinkluose. Pirmiausia, daugelis įsitikinę, kad vairuotojai turėtų prieš sankryžą sulėtinti greitį ir įsitikinti, kad važiuoti saugu.

Klaipėdiečiai teigė, kad dėl šalikelėje paliekamų automobilių neįmanoma pamatyti, ar saugu įvažiuoti į sankryžą. Panašios avarijos čia esančios dažnos. Kiti komentatoriai rašė, kad kelio ženklų nesimato per suvešėjusią medžių žalumą, o vairuotojai važinėja pernelyg greitai. Kiti siūlė prie sankryžų įrengti veidrodžius, kurie padėtų pamatyti, ar saugu važiuoti.

Paprastai, avarijų gausa kurioje nors miesto vietoje lemia tai, kad Saugaus eismo komisija imasi svarstyti, kaip ištaisyti padėtį. Dar greičiau reikalai pajuda, kai į šią komisiją kreipiasi policininkai, seniūnaitis ar gyventojų grupė.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijos KlaipėdojeRambyno gatvėsankryžos

NAUJAUSI KOMENTARAI

ket reikia laikytis ir labiau kontroliuot policijai

ket reikia laikytis ir labiau kontroliuot policijai portretas
jei nerandi vietos nepazeisdamas `KET tai su autobusu laikas vaziuot

>Eglei

>Eglei portretas
Paprastai! Kai pradėsi mokėti kasdien , pradėsi mastyti , kad tavo kibiras nėra aukščiau KET. Nėra vietos? Laikyk mokamoj aikštelėje , garaže , arba atsisakyk automobilio. Organizuokit raštus seniems laužams išvilkti. Rašykit raštus savivaldybei , kad padarytu mokama parkavimą vise mieste , to pasekoje , chamlo nebevažinės namo su darbinėmis mašinomis , o jas laikys įmonių teritorijose. Priemonių pilna. Tik nereikia eiti trumpiausiu keliu ir numesti savo kibirą vos ne sankryžoje , pasiteisinant jog nėra vietos.

Eglei

Eglei portretas
kaip 20 ar 30 eur bauda miegamajame rajone issprendzia parkavimosi trukumo problema???
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių