Už meilės laiškus geriausiajam miestui – dovanos

Meilės laišką supermiestui Klaipėdai rašę klaipėdiečiai buvo pakviesti drauge praleisti vakarą varžytuves tarp miestų bei apdovanoti dienraščio „Klaipėda“ dovanomis.

Meilės laišką supermiestui Klaipėdai rašę klaipėdiečiai buvo pakviesti drauge praleisti vakarą varžytuves tarp miestų bei apdovanoti dienraščio „Klaipėda“ dovanomis.

Prieš Valentino dieną dienraštis paragino miestiečius rašyti meilės laišką mylimai Klaipėdai. Prašyta įvertinti uostamiesčio grožį, talentus, išskirtinumą ir pabrėžti, kodėl Klaipėda yra supermiestas.

Dienraščio redakcija gavo visą pluoštą tokių laiškų. Klaipėdiečiai įrodė, kad karštai myli ir pagrįstai didžiuojasi savuoju miestu.

Įdomiausius laiškus spausdinome dienraščio Nuomonių puslapyje. Dešimties gražiausių laiškų autoriai sekmadienį vakare buvo pakviesti drauge su laidos „Supermiestas“ komanda bei sirgaliais stebėti šią laidą per televiziją.

Jie įsiliejo į sirgalių gretas ir drauge ne tik vaišinosi „Friedricho pasažo“ smuklėje, bet ir aktyviai sirgo už miesto komandą, tą vakarą besivaržiusią su plungiškiais, šiauliečiais bei marijampoliečiais.

Visi dešimt meilės laiškų autoriai: Klaipėdos „Laukštutė“ atstovai, Žydrūnas Bertašius, Stasė Marcinkienė, Rimantė Vasiljeva, Tomas Simonaitis, Rasa Krutinienė, Svajonė Blažiūnaitė, Ona Altuchova, Dalia Samuitienė, Donata Bajarūnienė gavo dienraščio „Klaipėda“ dovanas.

Laidos „Supermiestas“ Klaipėdos komanda išrinko geriausią laišką.

Laimėtoja paskelbta 21 metų Svajonė Blažiūnaitė ji pakviesta drauge su Klaipėdos komandos delegacija važiuoti į laidos „Supermiestas“ filmavimą.

Mergina Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijuoja kino prodiusavimą. Nors dabar ji gyvena Vilniuje, uostamiestyje leidžia kiekvieną savaitgalį ir laiko save klaipėdiete.

„Mano draugas Tomas kiekvieną dieną skaito „Klaipėdos“ laikraštį ir, pamatęs raginimą rašyti laišką, paragino ir mane. Va taip ėmiau ir parašiau. Man kvietimas važiuoti į laidos filmavimą yra didžiulė dovana“, – dalijosi džiugiomis emocijomis S.Blažiūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anzelmute

Anzelmute portretas
visikai nevikes konkursas. kaskoks slamstas. buceu dauk gereu parasius

DALYVE

DALYVE portretas
AČIU ORGANIZATORIAMS, LAUKSIME LAIŠKŲ PASISKAITYMUI...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių