Uostamiestyje prasidėjo grožio fiesta

Klaipėda savaitgalį alsuos grožio ir stiliaus ritmu. Penktadienį prasidėjo ir iki sekmadienio vyks 12-oji tarptautinė grožio industrijos paroda „Grožis 2016“. Šiemet renginio metu išskirtinis dėmesys bus skiriamas plaukams, o šios parodos staigmena – pirmą kartą rengiama atskira stiliaus ir mados mugė „Stiliuz“.

Tris dienas šurmuliuosiančio renginio metu 190 parodos dalyvių pristatys įvairias prekes ir paslaugas, grožio bei mados specialistai lankytojams teiks konsultacijas.

Kaip ir kasmet, parodos metu vyks įvairūs seminarai, kurių metu bus pristatomi naujausi grožio ir stiliaus produktai, tendencijos.

Šiųmetė paroda dedikuota plaukų tematikai ir lankytojus pasitinka šūkiu „Štormas plaukuose“, todėl renginyje – gausu specialistų bei įmonių, atstovaujančių būtent šią grožio sritį.

Specialiai parodos temai renginio erdvėse įkurta pasirodymų zona, kur visas dienas bus galima išvysti dirbančius meistrus.

Teigiama, jog naudingos informacijos apie grožį, stilių ir įvaizdį čia ras tiek moterys, tiek vyrai.

Kartu su paroda „Grožis 2016" pirmą kartą vyks stiliaus ir mados mugė „Stiliuz 2016“

Jos erdvėse įsikūrę kūrėjai pristatys išskirtinius kūrinius – aksesuarus, drabužius, galanteriją, juvelyrikos gaminius ir kitus gražaus žmogaus įvaizdį formuojančius akcentus.

Oficialiame renginio atidaryme dalyvavęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pastebėjo, kad paroda jau tampa neatsiejama Klaipėdos dalimi.

„Ši mugė, kuri kasmet sutraukia vis gausesnį dalyvių skaičių, liudija tai, kad grožis nėra vien tik sąvoka, susijusi su žurnalų viršeliais, ar aptariama kur nors diskutuojant prie apskrito stalo. Tai yra poreikis, kuris vis dažniau tampa kasdienybe“, – teigė V.Grubliauskas.

Miesto vadovas parodos dalyviams bei lankytojams linkėjo būti ne tik gražiems ir stilingiems, bet ir visuomet išlikti savimi.

Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentė Indrė Butvilė atkreipė dėmesį, kad paroda „Grožis 2016“ sutelkia grožio ir stiliaus verslininkus, vartotojus, specialistus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
puiki paroda, Vienoje vietoje gali rasti įvairiausios pasiūlos, Lengviau atsirinkti kas labiau tinka, nes konsultuoja įvairiu firmų atstovai. Rezultatas paprastai matosi ne iš karto...

Irena

Irena portretas
puiki paroda, Vienoje vietoje gali rasti įvairiausios pasiūlos, Lengviau atsirinkti kas labiau tinka, nes konsultuoja įvairiu firmų atstovai. Rezultatas paprastai matosi ne iš karto...

nebeeinu

nebeeinu portretas
Labai brangus mokestis dalyviams. O parodos reikšmė lyg kasdieninis turgus, spūstys pirmame aukšte, o vietos prekybai - lyg garduose.. Nebeįdomu, nes daugeliui tik svarbu parduoti, kad tik atsipirktų mokestis ir dar kažkiek užsidirbtum
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių