Sveikatos apsaugos ministro sutiktuvės – su lazdomis

Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio vizitui į Šilutę vietiniai ėmė ruoštis iš vakaro. Feisbuke kalviui iš Vilkyčių paraginus garbingą svečią pasitikti su lazdomis, ministerijos kortežas buvo palydėtas vietinių sukeltu erzeliu.

Aistras ramino policija

A.Dulkys ketvirtadienį lankėsi ne tik gimtojoje Šilutėje, bet ir Tauragėje bei Pagėgiuose.

Visose trijose savivaldybėse su jų merais buvo kalbėta vakcinacijos tempų klausimais.

Vos tik pamaryje pasirodė ministro automobilis, prie Šilutės vakcinacijos centro kilo bruzdesys.

Kelių gyventojų grupelė garsiai reiškė nepasitenkinimą vakcinavimo sistema, tačiau lazdų nei vyrai, nei moterys iš automobilių bagažinių netraukė, kaip buvo raginti.

Viešąją tvarką prižiūrėjo policijos pareigūnai – netikėtai pasirodę vakcinacijos centro prieigose, iš karto apramino aistruolius.

Tikėtina, kad policija taip pat skaito vietinių įrašus feisbuke.

Klausė ministro, ar jis skaitė Konstituciją.

Egzaminavo ministrą

"Ai, nieko tokio. Ten vienas mūsų vietinių, iš Vilkyčių, tokius pasisakymus rašė, bet viskas praėjo ramiai. Na, taip, piliečiai paegzaminavo ministrą. Klausė ministro, ar jis skaitė Konstituciją. Kitas klausinėjo dėl skiepų. Bet viskas jiems ramiai ir mandagiai buvo atsakyta. Ministras pasikalbėjo su jais. Kitas skundėsi, kad kažkokioje Klaipėdos ligoninėje vaistų neišrašė. Bet nieko baisaus nenutiko", – apie vizitą pasakojo Šilutės rajono meras Vytautas Laurinaitis.

Visgi dvylika antivakserių nuotaikas skleidusių veikėjų policijos buvo perspėti. Tai girdėjo visi aplinkiniai.

Kai ministras A.Dulkys, lydimas Šilutės mero V.Laurinaičio, žengė į vakcinacijos centrą, įkandin jo pabandė įeiti ir protestuotojų saujelė.

Juos vėl teko stabdyti policijai – į vakcinacijos centrus įleidžiami tik tie, kurie jau vakcinavosi arba atvyko skiepo.

Tuo metu pasigirdo garsūs nepatenkintųjų šūksniai.

Klausimai dėl galimybių paso

Ministras šnektelėjo su medikėmis, dirbančiomis centre. Moterys pasidžiaugė, jog ketvirtadienį nuo ryto jau vakcinavo šimtą žmonių, o lūkuriuojančiųjų vis dar yra.

"Ministras domėjosi vakcinacijos tempais rajone, klausė, kokių akcijų mes dar planuojame. Apsitarėme dėl testavimo reikalų. Kalbėjome ir platesnėmis temomis – apie ligonių struktūrą Klaipėdos regione, europinio finansavimo galimybes. Porą valandų padiskutavome, o toliau ministras išvyko į Tauragę. Mes kėlėme klausimą dėl didesnės takoskyros tarp pasiskiepijusiųjų ir tų, kurie nesiskiepija", – pasakojo meras.

V.Laurinaitis patikino, kad didesnių diskusijų kilo dėl galimybių paso panaudojimo.

"Į kavines eina visi. Ir tie, kas su pasu, ir be paso. Neaišku, kodėl neišduodamas pasas persirgusiesiems. Ministras tikino, kad techninės kliūtis išsispręs iki rugpjūčio pabaigos. Galimybių pasą gaus ir persirgusieji", – pranešė V.Laurinaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fui

Fui portretas
Dvi durnes alia issilavine znones ne virusu netiki o valdzia ir turciais naivuoles zioplos ir issilavine nesipazorinkit rasinedanos apie savo niekam neidonias zinias kutiu pilnas intrrnas durina jus is jusu debikizmo lobsta ir net irodinet nereikia vistu tokiu deka jie i kosmosa skraido bes tu perki viska kui jie tave gazdina ir kisa ir net nzn ka tau leidzia kaip tu ta patikrinsi ?

Kestas

Kestas portretas
REIKEJO BUTINAI LAZDAS ISSITRAUKT! KAM PASIEMET IR PASLEPET? DULKYS DB GALVOJA, KAD BUVO LAUKIAMAS...GREIT ISNESE KAILIUKA, NES BAIMES BUVO PILNOS KELNES..

Kas Jums žmonės?

Kas Jums žmonės? portretas
Ką Jūs čia paistot? Perskaičiau komentarus ir nesupratau. Žmonės su keliais aukštaisiais prieš skiepus kokios pašalpos? Ką Jūs žinot apie virusą? Aplamai apie vakciną? Ministras mkena apie perėjas košmaras ir čia išsilavine žmons šneka? Dar gybas apie prorusiškumą, čia išvis kosmosas juk Rusijoje ir vakcinuoja ir šis brudas atėjo ne iš Rusijos. Su vienu sutinku šita visa nesamonė kurta ne tik šiais metais jau 2015m. buvo priiminėjami įstatymai šiai pandemijai. Miliardieriai susikūrė obligacijas ir pravedė pasiruošimus pandemijos valdymui. Jūs suvokiat, kad pykstatės visi iš nesuvokimo, o Ministras kaip ir Veryga yra tik sraigteliai šioje balagano istorijoje. Veryga klydo bet nemekeno taip kaip Dulkys, nes net jie manau nelabai suvokia ką daro todėl ir veblena. Jie dirba pagal protokolus, jiem liepė suskiepyti žmones jie ir eina, manau net jie nesupranta kokį genocidą daro todėl ir negali rišliai atsakyti į klausimus nes nežino. Atsiverskit bent Vikipedija kas yra mRnR paskaitykit
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių