Mažėja „Grigeo“ produkcijos pardavimai

  • Teksto dydis:

Bendrovės „Grigeo“, kurios antrinė įmonė „Grigeo Klaipėda“ į Kuršių marias leido nevalytas nuotekas, pardavimai mažėja, rašo „Verslo žinios“.

Prekybos tinklo „Maxima“ atstovė Ernesta Dapkienė teigia, kad „Grigeo“ pardavimai metų pradžioje, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, sumažėjo apie 18 proc.

Pasak prekybos tinklo „Iki“ atstovės Indrės Baltrušaitienės, sausį „Grigeo“ produkcijos pardavimai sumažėjo 50 proc., tuo metu „Rimi“ duomenys rodo, kad pardavimai sausį, palyginti su gruodžiu, sumažėjo apie ketvirtadaliu.

BNS primena, kad po to, kai aplinkosaugininkai paskelbė, jog „Grigeo Klaipėda“ į Kuršių marias leido nevalytas nuotekas, apie atsisakymą pirkti „Grigeo“ produkciją paskelbė prekybos tinklai „Iki“ ir „Rimi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>nomis

>nomis portretas
Stebekite "viarslininku" nosis, pasidarys aisku, kokioje vietoje pas juos lietuviu tauta...

nomis

nomis portretas
Ta apsisikusi firma,net savo gaminius nelietuviskais uzrasais zymi.Matyt jiems lietuviu kalba slyksti.Zmones,nepirkite prekiu,kurios nelietuviskus uzrasus turi.,tai kosmopolitu prekes.O jeigu dar ir rusiskas uzrasas,tai net i rankas neimti.Visai suchamejo verslininkai,nutautindami Lietuva.

to as

to as  portretas
susikišk į subinę tokias savo darbo vietas, eik suvalgyk stintų iš kuršių marių su grigeo švinu ir pabučiuok į subinę Pangoniui
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių