Kosmetologė laukia Metų klaipėdietės septynetuko

Aktyviai besidominti Metų klaipėdietės rinkimais ir kasmet pati balsuojanti už labiausiai jos simpatijų sulaukusias moteris kosmetologė Aušra Holcman ir šiemet paruošė konkurso finalininkėms dovanų.

Prieš keletą metų A.Holcman pasišovė dalyvauti konkurse ne tik balsuodama už garbingiausias klaipėdietes, bet ir pati pamaloninti kelias moteris. 2008-aisiais kosmetologė dovanojo veido procedūras kelioms moterims. O pernai ji pakvietė visas septynias paskutiniojo konkurso etapo dalyves į savo saloną.

Šiemet, nepaisant sunkmečio, A.Holcman vėl kviečia Metų klaipėdietės konkurso septynetuko moteris palepinti veido odą grožio procedūromis.

„Žinau iš pacienčių atsiliepimų, kad tokios procedūros padeda atsipalaiduoti, įgauti pasitikėjimo savimi, o tai labai svarbu prieš finalinį konkurso vakarą. Kita vertus, žinau, kad kai kurios moterys mėgsta patirti malonumų po didelių stresų ar įtampų. Todėl visoms septynioms šiemetinio konkurso finalininkėms siūlau susisiekti su manimi ir suderinti procedūrų laiką, – teigė A.Holcman. – Kiekviena moteris yra nusipelniusi miestui savo atliktais darbais. Tačiau net ir būdamos tvirtos, vis dėlto norime būti gražios bei pasitikėti savimi.“

Kosmetologė tikino, kad Metų klaipėdietės rinkimai jai asmeniškai tampa savotišku pasitikrinimu. Moteris džiaugėsi, jog daugeliu atvejų jos simpatijos sutampa su klaipėdiečių pasirinkimu, ir balsavimo rezultatai A.Holcman dar nebuvo nuvylę. Todėl ji negaili dovanų konkurso finalininkėms.


Šiame straipsnyje: Metų klaipėdietė

NAUJAUSI KOMENTARAI

man atrodo

man atrodo portretas
Holcmann , o ne Holcman

vat

vat portretas
koks skirtumas, svarbu žmogus geras

Šaunuolė

Šaunuolė portretas
Auč|šra šaunuolė, nelaukia, kol kas pasiūlys tapti rėmėja. Pati daro, ką gali. Kuo daugiau tokių žmonių!
VISI KOMENTARAI 7

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių