„Klaipėdos baldams“ vadovaus R. Žolobaila

  • Teksto dydis:

Prie vienos didžiausių Lietuvoje baldų įmonės „Klaipėdos baldai“, priklausančios SBA grupei, vairo stoja didelę vadovaujamo darbo patirtį turintis Ruslanas Žolobaila, pakeisiantis iki šiol įmonei kelerius metus vadovavusį Gintautą Vitkevičių.

„Nuo šiandien „Klaipėdos baldams“ vadovauti pradeda patyręs profesionalas. Tikimės, kad Ruslano strateginio valdymo patirtis tarptautinėje korporacijoje, naujas požiūris ir šviežios idėjos padės sėkmingai įgyvendinti ambicingus įmonės tikslus ir tapti technologiškai pažangiausia bei efektyviausia baldų gamybos įmone ne tik Lietuvoje. Kartu nuoširdžiai dėkojame buvusiam vadovui Gintautui už nuveiktus prasmingus darbus bei indėlį į organizacijos kultūrą tiek „Klaipėdos balduose“, tiek kitose SBA baldų sektoriaus įmonėse“, – sako SBA viceprezidentas Egidijus Valentinavičius.

Naujasis „Klaipėdos baldų“ direktorius iki šiol 4 metus dirbo gamybos vadovu tarptautinėje kompanijoje „Philip Morris Lietuva“. Prieš tai R. Žolobaila 15 metų užėmė įvairias vadovaujančias pareigas šios korporacijos padaliniuose Lenkijoje, Nyderlanduose, Šveicarijoje ir Lietuvoje.

„Įkvepia SBA grupės globali ambicija, inovatyvus požiūris į veiklą ir stiprios vertybės. Tikiuosi su profesionalia ir susitelkusia beveik 900 žmonių „Klaipėdos baldų“ komanda su nauju užsidegimu toliau sparčiai auginti įmonės kuriamą vertę klientams, darbuotojams, akcininkams. „Klaipėdos baldai“ išliks aktyvūs ir socialiai atsakingi Klaipėdos krašto bendruomenės nariai“, – teigia R. Žolobaila.

Prioritetiniai naujojo vadovo laukiantys darbai – „Klaipėdos baldų“ gaminių asortimento plėtra ir gamybos apimčių didinimas.

SBA priklausantys „Klaipėdos baldai“ eksportuoja produkciją į daugiau kaip 50 valstybių, nuo JAV iki Australijos ir Indijos. Įmonės pardavimai pernai siekė 78 mln. eurų.

Klaipėdos pramonininkų asociacija pernai „Klaipėdos baldus“ pripažino socialiai atsakingiausia Klaipėdos krašto įmone.

SBA grupė yra viena didžiausių Lietuvoje, veikianti NT, tekstilės ir baldų gamybos sektoriuose. Grupės įmonėse dirba apie 5000 žmonių. SBA baldų gamybos sektoriui be „Kauno baldų“ priklauso „SBA baldų kompanija“, valdanti „Klaipėdos baldus“, „Šilutės baldus“, „Germaniką“, „Visagino liniją“, „Mebelain“ ir „Laminn“. Šiuo metu SBA grupės baldų įmonėse dirba 3740 darbuotojų. 95 proc. pagamintos produkcijos eksportuojama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Nuostabi lietuviška pavardė...

To: Loreta

To: Loreta portretas
Ar rimtai geras, ar čia labiau su ironija? Nes mums dirbti reikės su juo.

loreta

loreta portretas
oo puikus žmogus! sveikinimai Baldams! :)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių