G. Vaičekauskui – koronaviruso diagnozė: jei nebūčiau pasiskiepijęs, jau būčiau numiręs

Seimo nario kadenciją baigęs Gintaras Vaičekauskas priverstas koronaviruso infekciją kęsti Seimo viešbutyje. Vakar jam patvirtintas COVID-19.

Klaipėdietis sakė, kad pirmuosius ligos simptomus pajuto sekmadienį naktį.

„Temperatūra šokinėjo nuo 36,6 iki 38,6 laipsnių. Bet svarbiausia, kad pradėjo skaudėti ne visus kaulus, o tik dilbius, lyg suktų. Mano artimoje aplinkoje būta atvejų, kai žmonės, susirgę koronavirusu, patvirtino, jog skaudėjo būtent dilbius. Labai įdomu. Tačiau svarbiausia, kad buvau pasiskiepijęs. Jei nebūčiau pasiskiepijęs, jau būčiau numiręs“, – rėžė G. Vaičekauskas.

Vienai poniai patvirtinama diagnozė, paskui jau paneigiama. Yra reikalų.

Klaipėdietis prisiminė, kad 2013 m. itin sunkiai sirgo gripu, kuris komplikavosi į plaučių uždegimą. G. Vaičekauskas buvo gydytas ligoninėje. Todėl jis šiemet skiepijosi nuo gripo ir pneumokokinės infekcijos.

„Iki galo nėra aišku, kaip susergama. Prieš kurį laiką vienoje patalpoje yra tekę pusantros valandos sėdėti su žmogumi, kuriam vėliau buvo patvirtintas koronavirusas, bet taip ir neužsikrėčiau“, – tikino G. Vaičekauskas.

Jis paskutinį kartą Seime buvo ketvirtadienį, tada Seimo kanceliarijoje turėjo grąžinti kompiuterį. Išgirdęs žinią, kad koronavirusas esą nustatytas Seimo narei Rimantei Šalaševičiūtei (vėliau paaiškėjo, kad ji vis dėlto neserga), G. Vaičekauskas izoliavosi Seimo viešbutyje.

„Mes jame galime gyventi iki gruodžio 13-osios, bet išsikraustyti buvo numatyta iki gruodžio 1 d. Izoliavomės kartu su žmona Giedre. Gerai, kad į virtuvę galime patekti skirtingais keliais. Jai vieną naktį buvo pakilusi temperatūra iki 37,1 laipsnio, bet vėliau nukrito, kitų simptomų ji nejaučia. O man dingo uoslė. Nieko neužuodžiu, galiu valgyti bet ką“, – tikino G. Vaičekauskas.

Be galvos skausmo, mieguistumo ir apleistų jėgų, G. Vaičekauskas kol kas tikina kitų negalavimų nejaučiantis.

„Ką aš žinau, kas tame Seime kur vaikšto, ką veikia. Kaukes dėvi visi. Bet kažkas kosėja, kažkas paskui vandenį geria. Klaustukų yra. Vienai poniai patvirtinama diagnozė, paskui jau paneigiama. Yra reikalų“, – sakė klaipėdietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila

gaila portretas
Vienu kvailiu būtų mažiau.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas darosi?Ne pirmas atvejis,kai pasiskiepiję nuo gripo,pasigauna COVID-a,ir labai sunkiai serga plaučių uždegimu.Gal geriau nesiskiepykit per šitą pandemiją.

Mhm

Mhm portretas
siaubas, ir tokie aiškeriagiai valdžioj drybso. o gal nenumirei dėl to, kad pirmoj klasėj kiaulyte sirgai?
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių