Klaipėdos paplūdimyje – netradicinio sporto paplūdimio festivalis

  • Teksto dydis:

Šeštadienis Klaipėdoje – gausus renginių. Miestiečius ir Klaipėdos svečius puiki vasariška diena vilioja į pajūrį. Melnaragės II-ąjį paplūdimį poilsiui pasirinkę žmonės neapsiriko – šią dieną čia vyksta netradicinio sporto paplūdimio festivalis.

Linksmų sporto rungčių organizatoriai parengė ir vaikams, ir suaugusiesiems.

Pajūryje vyko vandens šautuvų mūšis, linksmosios estafetės, „lauko virtuvėlėje“ iš smėlio ir vandens tešlos statomi ugnikalniai ir sunkvežimių trasos.

Mažieji gali pabandyti išlaisvinti lede užšaldytus jūrinius gyvūnus.

Jaunos mamytės kviečiamos šokti su kūdikiais.

Daug džiaugsmo dalyviams ir žiūrovams suteikė rankšluostinis tinklinis ir virvės traukimo vandenyje varžybos. Įsilinksminę poilsiautojai dalyvavo bėgime „Nešu porą“, žaidė linksmąjį kvadratą, mėtė lėkštes ir laukė daugiau įdomių rungčių.

Netoli kranto norintieji buvo mokomi plaukti banglentėmis, šiuose mokymuose galėjo dalyvauti tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Juos profesionalai pamokė užšokti ant bangos.

Pajūryje vyksta ir regbio Grand taurės turnyras.

Melnaragės paplūdimyje galima ne tik stebėti, bet ir patiems išbandyti pažaisti paplūdimio tenisą. Treniruotes veda „Klaipėda Beachvolley Club“ treneriai.

Netradicinio sporto paplūdimio festivalį surengė projekto „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ nariai su partneriu Sveikatingumo studija „Ginsvė“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių