Jessica Shy pajūryje surengė įspūdingą šou: ošė tūkstantinė minia

Dainininkė Jessica Shy sukvietė gerbėjus į didžiausią savo koncertą po atviru dangumi. Liepos 7 d. savo didžiausią vasaros šou Jessica Shy surengė Klaipėdos „Vasaros estradoje“.

„Tai buvo pirmasis tokio masto mano koncertas po atviru dangumi. „Vasaros estrada“ yra unikali ir įpareigojanti erdvė, kurioje su komanda siekėme renginio techninę ir meninę kokybę pakelti į naują lygį. Čia atliksiu ne tik visus garsiausius savo hitus, bet ir naujas dainas iš būsimo albumo“, – sakė Jessica Shy.

Bene labiausiai klausoma ir geidžiama jaunosios kartos atlikėja Jessica Shy metų pradžioje triumfavo muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Hitų „Rožė“, „Viskas, ką turiu“, „Šokam lėtai“ ir praėjusios vasaros hitas „Tyliai pakuždėk“ dainininkė laimėjo „Metų pop atlikėjos“ apdovanojimą.

Jessica Shy įspūdingą šou ruošė su talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda.

L. Žemgulio nuotr.

Didžiausiame dainininkės vasaros koncerte pamiltos dainos suskambo naujai. Specialiai šiam pasirodymui buvo sukurta išskirtinė scenografija bei vizualinė medžiaga.

Daugiatūkstantinei žiūrovų miniai Jessica Shy paruošė daugybę malonių siurprizų ir staigmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
Ar ta merga miaukianti turi varda irn pavardeAtrodo kuo daugiau nesamoniu tuo daugiau lietuvos debiliuku pritraukia SVARBU PROŽEKTOREI NEI DAINOS NEI MUZIKOS NEI ŽODŽIU VIENU ŽODŽIU RITASI ŽMONIJA ŽEMIN

Klaipedietė

Klaipedietė portretas
Šlamštas lietuvos dainorėjai.

Marius

Marius portretas
Super renginys. Daugiau tokiu pasirodymų reikia vasaros estradoje Klaipėdoje.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių