Jazzu kviečia į paskutinį vasaros koncertą Klaipėdoje: ateikite pasidalinti muzika, gera nuotaika

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį Klaipėdos Elinge įvyks paskutinis vienos garsiausių šalies atlikėjų Jazzu koncertas. Simboliškai vasaros uždarymo renginiui pasirinktame uostamiestyje atlikėja surengs įspūdingą koncertą, kuriame žada ne vieną kartą atlikti ir šios vasaros hitu tapusį kūrinį – „Vasara“.

„Kviečiu jus į didžiausią, gražiausią ir paskutinį šios vasaros koncertą pajūryje, kuris vyks rugpjūčio 28 dieną Klaipėdos elinge. Ateikite pasidalinti muzika, gera nuotaika, skleisti tolerancijos idėjas – tai yra svarbu, juk esame skirtingi, bet lygūs. Lauksiu“, – kviesdama į koncertą teigia Jazzu.

Ateikite pasidalinti muzika, gera nuotaika, skleisti tolerancijos idėjas – tai yra svarbu, juk esame skirtingi, bet lygūs.

Vienoje unikaliausių vietų įvyksiančiame koncerte Jazzu pasirodys su grupe bei atliks kruopščiai atrinktą programą, kuri vasaros koncertuose nepaliko abejingų. Šis koncertas taps ir vienu iš „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ platformos „Spalvos“ akcentų, atkreipiant dėmesį į toleranciją bei lygiateisiškumą.

„Mes taip ir gyvename: esame spalvingi, skirtingi, daug juokiamės, kartais ir verkiam, šokam iki paryčių, esam drąsūs, esam asmenybės, esam kūrėjai, mylim pasaulį, vienas kitą, esam už laisvę ir besąlygišką meilę“, – sako dainininkė.

Paskutiniame vasaros koncerte atlikėja žada sukurti ypatingą atmosferą, kuri įkvėps ateinančiam rudeniui daugiau pozityvumo ir teigiamų emocijų.

„Kaip gaila, kad pasibaigia vasara, visada jos taip greitai praeina...Kviečiu kartu paskutinį kartą pagauti vasarą už uodegos, pasimėgauti gražiu oru, besąlygine meile ir muzikos garsais. Mano dainą „Vasara“ iš ilgesio trauksim ne kartą ir ne du. Ateikit kartu palydėti vasarą, jūsų buvimas man – didžiausia dovana“, – kviesdama į šį šeštadienį vyksiantį koncertą atvirauja viena garsiausių šalies atlikėjų.

Bilietus į Jazzu koncertą Klaipėdos Elinge platina bilietai.lt. Bilietų skaičius yra ribotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mociute

mociute portretas
Mielieji,neeikit i koncerta,taipalaikysime visuomenes lastele-SEIMA,oja te palaiko iskrypekiai ligoniai ir mados fanai,juk madinga but pedagrastu ir lezbe

Jadzzė

Jadzzė portretas
nori koncertuoti?Jau ir plaukai pradėjo augt... Jeigu dar ir kažkiek padainuot mykiant geriau pasiseks, tai bus visai gerai.:D)

...

... portretas
Koncertuok lgbt paraduose, šūdo gabale.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių