Salės futbolo rinktinė nusileido lenkams

Lietuvos salės futbolo rinktinė pralaimėjo antrąsias draugiškas rungtynes Lenkijos ekipai, su kuria prieš tai išsiskyrė taikiai.

Balstogėje lenkai nugalėjo svečius rezultatu 3:0. Jau antrą mačo minutę lietuviai prasižengė netoli baudos aikštelės ir, nesutarus vartininkui bei gynėjams, lenkai išsiveržė į priekį. Tuo Lietuvos rinktinės problemos mačo pradžioje nesibaigė – po dviejų minučių lenkai galingu smūgiu įmušė dar kartą.

Vėliau rungtynės išsilygino, ir lietuviai pradėjo dažniau atakuoti, kurti pavojingesnes atakas. Bet pirmajame kėlinyje realių šansų pasižymėti nebuvo.

Nuo antrojo kėlinio svečiai pradėjo spausti šeimininkus ir 27 min. turėjo puikų šansą, bet Jurijus Jeremejevas, atsidūręs vienas prieš vartininką, jo įveikti nesugebėjo. Tą pačią minutę lenkai nubaudė lietuvius ir savo ataką užbaigė rezultatyviai. Paguodos įvarčio pelnyti taip ir nepavyko - 36 min. geros galimybės neišnaudojo Arūnas Šteinas, o rungtynių pabaigoje A.Šteino baudinį atrėmė vartininkas.

Pirmoji ekipų dvikova antradienį baigėsi lygiosiomis 3:3.

„Manau, kad vyrai po pirmųjų rungtynių nespėjo atsigauti. Kaip jau minėjau, salės futbolo sezonas jau senokai pasibaigęs, ir po krūvio komandai buvo sunku atsiduoti šimtu procentų. Be to, antras rungtynes žaidėme ant guminės dangos, kuri mums nepatogi, sunku įžaisti kamuolį“, – lff.lt sakė salės futbolo rinktinės treneris Daivydas Kalpokas.

Iš viso stovykloje Lenkijoje salės futbolo rinktinėje žaidė šeši nauji futbolininkai. „Vien dėl to ši išvyka buvo naudinga. Kuo daugiau tokių rungtynių, tuo lengviau atsirinkti žaidėjus rinktinei. Kiekvienos rungtynės duoda vaisių. Tuo labiau, kad dabar daugelis komandos narių pradės žaisti lauko futbolą ir neaišku, kada vėl galėsime susirinkti“, - sakė D. Kalpokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių