Naujoji B. Vanago šturmanė - G. Germanavičiūtė

Lenktynininkas Benediktas Vanagas patvirtino, jog 2013 metų Lietuvos ralio čempionate jo šturmane bus Greta Germanavičiūtė. Šių metų sezone „Subaru Impreza WRC“ automobilį pilotuosiantis ekipažas atstovaus „General Financing – Autopaslauga“ komandai.

Gretą Germanavičiūtę buvo galime išvysti šalia vieno iš greičiausių Estijos lenktynininkų – Kaspar Koitla, su kuriuo 2008 metais jie įveikė visą Estijos čempionatą. Taip pat per savo sportinę karjerą G.Germanavičiūtė yra talkinusi ir kitiems lenktynininkams, tarp kurių ir Lietuvos ralio čempionui Dominykui Butvilui.

Pasak G. Germanavičiūtės, laukia sunkus, bet įdomus darbas su nauja komanda.

„Labai vertinu galimybę prisijungti prie profesionalų komandos, nors paskutinius metus nebuvau itin aktyvi ralyje. Tikiu, kad patirtis, gauta lenktyniaujant su greitais pilotais, leis maksimaliai greitai pradėti mūsų ekipažui siekti rezultatų“, - kalbėjo „General Financing – Autopaslauga“ ekipažo šturmanė.

Benedikto Vanago teigimu, Greta yra viena perspektyviausių šturmanių Lietuvos ralio padangėje, pasižyminti atsakingu požiūriu į darbą.

„Labai džiugina tai, kad sutampa mūsų darbo principai, ir esu įsitikinęs, kad netolimoje ateityje mūsų partnerystė duos gerų bendrų rezultatų“, - sakė komandos pilotas B. Vanagas.

Artimiausias Benedikto Vanago ir Gretos Germanavičiūtės tandemo išbandymas laukia jau šį savaitgalį, vasario 23-24 dienomis, antrajame Lietuvos čempionato etape Latvijoje „Sarma 2013“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
esu įsitikinęs, kad netolimoje ateityje mūsų partnerystė duos gerų bendrų rezultatų-SAKĖ Vanagas. Neaberjoju, kas su tokia gražuole galima pasiekti bet kur frezultatų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių