Italų vartininkas atsiprašė rinktinės sirgalių

Italijos nacionalinės komandos vartininkas Gianluigi Buffonas po patirto triuškinamo pralaimėjimo olandams atsiprašinėjo rinktinės sirgalių.

„Tai buvo vienos blogiausių rungtynių mano kajeroje. Privalome atsiprašyti rinktinės sirgalių ir galime prižadėti, kad mačuose su Rumunija ir Prancūzija rungtyniausime geriau", - sakė vartininkas, pranešė sportas.lt.

Tuo tarpu Italijos ekipos strategas Roberto Donadonis stengsis pamiršti šį susitikimą:  „Nemanau, kad tai buvo mano blogiausios rungtynės vadovaujant Italijos komandai. Pradžioje abi rinktinės žaidė apylygiai, tačiau vėliau padarėme keletą nedovanotinų klaidų, kuriomis ir pasinaudojo olandai. Stengsimės užmiršti tokį prastą debiutą Europos čempionate ir geriau pasirodyti kitose susitikimuose."

Oponentų komandos treneris Marco van Bastenas tryško džiaugsmu: „Mes turėjome puikias sąlygas treniruojantis. Šiandien nebuvo tokio žaidėjo, kuris žaistų blogai. Tai buvo neįtikėtina."

Olandija nugalėjo italus pirmą kartą per 30 metų. Paskutinį kartą tai pavyko padaryti 1978-ųjų Pasaulio čempionate Argentinoje, pažymėjo sportas.lt.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių