Varnių gatvė – tarsi užkeikta: per dieną – jau antra avarija

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Vilijampolėje, Varnių gatvėje, įvyko avarija. Tai jau antroji šiandien įvykusi eismo nelaimė kone toje pačioje vietoje.

Policija pranešimą apie avariją gavo lygiai 18 val.

„Varnių gatvėje susidūrė lengvieji automobiliai „Audi“ ir „Volkswagen“. Laimei, žmonės per eismo įvykį nenukentėjo“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Per avariją stipriai apgadinti automobiliai.

Policijos pareigūnai aiškinasi automobilių susidūrimo priežastis.

Šiandien šioje gatvėje tai jau antra avarija. Ryte Varnių gatvėje taip pat buvo susidūrę automobiliai.


Šiame straipsnyje: avarija Kauneavarija Varnių gatvėjeavarija LTsusidūrė Audi ir Volkswagen

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kardas

Kardas portretas
Reik padaryti išvadą,persikelti į kaimą

Vilius

Vilius portretas
Ne gatvės užkeiktos, bet vairuotojai, švelniai tariant,nekokie. Prieš pusantrų metų atvykau gyventi iš Klaipėdos, tai vairavimo kultūra nuo pajūrio skiriasi kaip diena ir naktis. Taip taip, jūs dažnai mandagiai užleidžiat vienas kitą, bet tai labai dažnai būna po rimtų KET pažeidimų ir chuliganiško vairavimo. PVZ., atvaro bičas(dažnai ir moteris), kad nelaukti spūstyje, užkiša , tada kitas įleidžia, anas pamirksi ir visi laimingi. Nors aiškiai matėsi, kad pažeidėjas chuliganiškai lenda, nors galėjo stoti į eilę ir laukti. Patys stipriai pažeidinėja ir kitus tokius toleruoja. Vat taip čia yra. Nesakau, kad taip visada, bet palyginimui, tikrai labai ryškiai matosi.

Krukis

Krukis portretas
Smagios tos antraštės, kaip ir išvados, gatvė užkeikta, dienelė bloga, aplinka kalta. Tiek debilų keliuose nėra nė vienoje EU šalyje. O kai jų bus kritinė masė - per dieną bus ne po dvi avarijas toje pat vietoje...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių