Skandalingoji Erika vėl siautėja

Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Triukšmadarė Erika Lisauskienė grįžo prie senų įpročių. Jai vėl surašytas pažeidimų protokolas – jau 31-as per daugiau kaip dešimt metų trunkančią nesutramdomos skandalistės karjerą. Šį kartą ji užpuolė medikę.

Triukšmadarė Erika Lisauskienė grįžo prie senų įpročių. Jai vėl surašytas pažeidimų protokolas – jau 31-as per daugiau kaip dešimt metų trunkančią nesutramdomos skandalistės karjerą. Šį kartą ji užpuolė medikę.

Iškvietimas vidurdienį

Lapkričio 26-oji, apie 14 val. Kauno greitosios medicinos pagalbos stotis užregistruoja Santakos policijos komisariato budėtojų pranešimą apie jiems pristatytą neblaivią moterį, su kuria neįmanoma susikalbėti.

Atvykusi į M.Daukšos g. medikų brigada, buvusios "popžvaigždės" neatpažįsta. Ji ne tik gerokai sulysusi, bet ir murzina bei išsidraikiusi. Nuo policijos viešnios smarkiai trenkia ne tik alkoholiu, bet ir kitais dažnai tokius asmenis lydinčiais kvapais.

Su skubiosios medicinos pagalbos slaugos specialiste pristatytoji į policiją linkusi bendrauti labiau negu su pareigūnais. Ir šie pasiūlo viešnią vežtis, motyvuodami tuo, kad neturi kur tokių asmenų dėti.

Pasalūniškas išpuolis

Iki greitosios automobilio neblaivi policijos viešnia nuvedama už parankių.

Tačiau, atsidūrusi jo viduje, po kurio laiko atsigauna ir priverčia prisiminti, kad čia ta pati – po klajonių užsienyje į gimtinę sugrįžusi E.Lisauskienė. Ji prieš penkerius metus Dainavos policijos komisariate surengė tokį šou, apie kurį ilgai kalbėjo visa Lietuva. Tiek apie jos striptizą prieš televizijos kameras, tiek apie viešą seksualinį priekabiavimą prie policijos pareigūnų.

Greitosios automobiliui artėjant prie Aukštųjų Šančių, kur įsikūrusi Respublikinė Kauno ligoninė, E.Lisauskienė staiga priminė savo senus įpročius. Ji nutraukė saugos diržą, kuriuo buvo prisegta, ir trenkė šalia vairuotojo sėdinčiai slaugos specialistei į veidą.

Grąžino policijai

Po šio išpuolio užpultoji nusprendė parvežti nedėkingąją atgal į Santakos policijos komisariatą.

Tačiau šio budėtojai atsiimti savo "dovanos" neskubėjo, motyvuodami tuo, kad išpuolis buvo įvykdytas jau ne jų, bet kito komisariato teritorijoje. Be to, nėra ir labai akivaizdžių jo rezultatų.

Po užsitęsusių debatų  smurtą patyrusiai slaugos specialistei galiausiai pavyko įrodyti, kad pacientė atsigavo, o chuliganais turėtų rūpintis policijos pareigūnai, o ne medikai. E.Lisauskienė vėl atsidūrė policininkų glėbyje.

Medikė pareigūnams pateikė ir pareiškimą dėl užpuolimo, nors iš pradžių policininkai jo nenorėjo priimti.

Įspūdingas kraitis

Vis dėlto pradėti ikiteisminį tyrimą dėl E.Lisauskienės išpuolio atsisakyta.

Kadangi įtariamasis – aiškus, o nukentėjusiajai nepadaryta rimtesnių sužalojimų, jai pasiūlyta kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka. Tiesa, toliau kariauti su nenuspėjamąja E.Lisauskiene nuo jos nukentėjusi slaugos specialistė kolegoms užsiminė nebenorinti.

Kauno policija suskaičiavo, kad nuo 2003 m. E.Lisauskienei, leidusiai Kauno specialiosioms tarnyboms nuo jos pailsėti vos penkerius metus, surašytas 31 administracinių teisės pažeidimų protokolas.

Visi jie – už viešosios tvarkos pažeidimus, girto pasirodymą viešoje vietoje ar nedidelį chuliganizmą. Dar kelis kartus E.Lisauskienė bausta ir už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Lietuviški Guinnesso rekordai

Puikiai Kauno greitosios pagalbos medikams žinoma ir E.Lisauskienės motina Jadvyga Plotnikova.

Judviejų adresą viename Chemijos g.. daugiaaukštyje stoties darbuotojai žino atmintinai. Ne kartą teko čia skubėti, kai alkoholio padauginusios dukra ir motina kibdavo viena kitai į atlapus. Bet dar daugiau kartų teko ten važiuoti bergždžiai. Ypač pernai, kai J.Plotnikova buvo tiesiog pradėjusi terorizuoti greitosios medikus.


Pavyzdžiui, liepą būdama neblaivi ji medikams skambino net 49 kartus. O nuo kovo iki liepos – 139. Ir visus kartus greitosios medikai, bergždžiai eikvodami degalus, užuot skubėję pas tuos, kuriems tikrai reikėjo jų pagalbos, turėjo važiuoti ir klausytis agresyvios jo šeimininkės užgauliojimų. Kol galiausiai neapsikentę eilinio melagingo iškvietimo, per kurį J.Plotnikova dar pagrobė ir radijo stotelę, kreipėsi pagalbos į Dainavos policijos komisariatą.

Tąkart jai buvo surašytas eilinis protokolas dėl melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo. 2013-aisiais tai padaryta net tris kartus. Kurį laiką J.Plotnikovą tai apramino. Tačiau, grįžus į Lietuvą dukrai, ji vėl prisiminė šį savo hobį – prieš porą savaičių pensinio amžiaus E.Lisauskienės motinai surašytas protokolas dėl piktybinio specialiųjų tarnybų šokdinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvaila.

Kvaila. portretas
Kvaila, durna boba fuiiiiii fui

Kaunietė1

Kaunietė1 portretas
Nu varykit baudas tom debilkom,mano nuomone jos nesveikos

vyrai vyrai

vyrai vyrai portretas
jūs su ja norite? Žemiau kritikos. Chuliganka ir pijokė.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių