Šiurpus vaizdas: virtuvėje po stalu – irstantis vyro kūnas

Pirmadienio vakarą vieno Kėdainių miesto daugiabučio namo bute rastas žmogaus kūnas. Tiesa, žmogaus gyvybė užgeso tikrai ne pirmadienį, manoma, jog kūnas čia pragulėjo ne dieną ir ne dvi, o daugiau nei savaitę – jis buvo irimo stadijoje. Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pranešė gyventojai

Kėdainių miesto A. Kanapinsko gatvės daugiabučio namo gyventojai tiek bendro naudojimo laiptinėje, tiek savo butuose jau kuris laikas užuodė keistą kvapą. Žmonėms kilo įtarimų, jog kvapas sklinda iš vienišo senolio buto. Gyventojai niekaip negalėjo prisibelsti – durų niekas neatidarė.

Tuomet po 20 val. surinko Bendrojo pagalbos centro telefono numerį 112. Kaip visuomet tokiais atvejais, į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Lipo per balkoną

Atvykusias tarnybas pasitiko namo komendantas ir būrys gyventojų. Jie paaiškino, jog trečiajame aukšte gyvena vienišas maždaug aštuoniasdešimties metų senolis. Žmonės sakė, jog ilgą laiką senolio nebemato, o jo languose vakarais nebedega šviesa.

Ugniagesiai, įvertinę situaciją, nusprendė buto durų nelaužti, o patekti per balkoną. Pastatę glaustines kopėčias gelbėtojai užlipo į trečiąjį aukštą, išėmė balkono lango stiklą, pateko į butą.

Atvykusias tarnybas pasitiko namo komendantas ir būrys gyventojų. Jie paaiškino, jog trečiajame aukšte gyvena vienišas maždaug aštuoniasdešimties metų senolis./„Rinkos aikštės“ nuotr.

Vaizdas – kraupus

Tai, ką išvydo gelbėtojai – sunku ir žodžiais nusakyti. Bute dėl baisaus kvapo gelbėtojams buvo sunku kvėpuoti, kambarys buvo pilnas musių. Virtuvėje po stalu rasti žmogaus palaikai. Jie buvo irimo stadijoje.

Žmogaus kūnas čia gulėjo jau kurį laiką, manoma, kad daugiau nei savaitę.

Atėję medikai konstatavo mirties faktą. Įvykio vietą apžiūrėjo policijos pareigūnai.

Velionio kūną išsivežė laidojimo paslaugas teikiančio įmonės darbuotojai.

Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas žmogaus mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių