Po Laisvės alėjos kavinėje nugriaudėjusio sprogimo – aliarmas

  • Teksto dydis:

Laisvės alėjoje kauniečių pietų idilę sutrukdė specialiųjų tarnybų garsai. Ugniagesiai užfiksuoti skubantys į „Sushi Lounge“ kavinę.

Pirmadienį priešpiet per Laisvės alėją su švyturėliais lėkė policijos automobilis. Trys ugniagesių ekipažai skubėjo K.Donelaičio gatve, o ties fontanu taip pat pasuko į Laisvės alėją.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai nurodė, kad gavo pirminį pranešimą, jog Laisvės al. 72 kažkas sprogo. Įvykio vietoje užfiksuoti keli ekipažai.

„Buvo sprogimas, daugiau nekomentuosim, nes patys nieko nežinom. Visi sveiki, gyvi", - sakė lauke stoviniavę darbuotojai.

Į vidų nuėję ugniagesiai tikrino patalpas. "Atviros ugnies nebuvo, yra tik svilėsių kvapas. Kažkur užsitrumpino įvadas ir automatiškai atjungta elektra“, – komentavo ugniagesiai.

Skaitytojo nuotr.

Portalas kauno.diena.lt paskambinus bendraisiais „Sushi Lounge“ kontaktais sužinojo, kad sprogimo nebuvo. Kaip teigė atstovai, išsijungė gruzdintuvė, tad jie važiuoja į vietą žiūrėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Mėgstu, kai sušyje būna maltų vabaliukų .Kitom dienom mėgstu purvinos kiaulės kepsnį.

Anonimas

Anonimas portretas
Suši gamina iš žalios žuvies,kurioje yra kirmėlių.Rodė viena kartą kaip atrodo,baisu ir vemti norisi.

Dima

Dima portretas
Koks čia Lietuvoje ne lietuviškas kavinės pavadinimas.Perskaičius nesupranti ,kokioje šalyje tą laivės alėja.Bloga darosi nuo ne lietuviškų pavadinimų ,kada pagaliau mūsų Lietuvoje bus šalies kalbos pavadinimai o skliausteliuose gali būti kita kalba .Kada pagaliau mūsų kalbininkai gaus atlyginimus už darbą o ne už sėdėjimą.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių