Nesėkminga savaitė: į avariją Kaune vėl pateko troleibusas

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kaune ypač nesiseka viešajam transportui. Ketvirtadienį įvykusi techninė eismo nelaimė – jau antra per pastarąsias dienas, į kurią patenka troleibusas.

Apie 10.30 val. kauniečiai su portalo kauno.diena.lt redakcija pasidalijo informacija apie eismo nelaimę Sukilėliu prospekte, ties nusukimu link vadinamosios Klinikų žiedinės sankryžos.

Kaip teigia avarijos liudininkai, šioje vietoje susidūrė 12 numeriu pažymėtas troleibusas ir lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“. Smūgis nebuvo stiprus.

„Bendrovės „Kauno autobusai“, kuri organizuoja viešąjį susisiekimą ir troleibusais, saugaus eismo specialistas Andrius Ivaškevičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvykio metu nei viešuoju transporto ir lengvuoju automobiliu vykę keleiviai, nei vairuotojai, nenukentėjo.

Anot A. Ivaškevičiaus, kaltę dėl avarijos prisiėmė troleibuso vairuotojas. Jis teigęs, kad tiesiog neįvertino atstumo ir kliudė lengvąją transporto priemonę. „Žala –  labai menka“, – teigė A. Ivaškevičius.

Kaltę dėl avarijos prisiėmė troleibuso vairuotojas.

Susisiekus su Kauno pareigūnais jie patvirtino, kad pranešimo apie eismo nelaimę negavo. Tad, galima spėti, jog vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Pasak vairuotojų, dėl eismo nelaimės buvo susidarę nemenkos spūstys vykstantiems link „Topolio“.

Portalas jau rašė, kad antradienį kiek stipresnis susidūrimas įvyko Nuokalnės gatvėje. Šioje vietoje įvyko 8 numeriu pažymėto troleibuso ir sunkvežimio avarija. 

Kauno policijos budėtojai tuomet taip pat jokio pranešimo apie eismo nelaimę nebuvo gavę.

„Kauno autobusų“ eismo saugos specialistas A. Ivaškevičius portalui kauno.diena.lt tuomet patvirtino, kad avarijos metu žmonės nenukentėjo. „Avarija įvyko troleibusui pristabdžius“, – antradienį sakė A. Ivaškevičius. 


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėtroleibusasviešasis transportastroleibusas Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

to-anonimui

to-anonimui portretas
Tokių kaip tu durnių atsisakius ,padėtis keliuose iš kart pagerėtu.

taip

taip portretas
Baisu tau ar ne ,bet visa Lietuva pensininku prieglauda.Nevarykit praturteti i Anglijas , nesedekit birzose ant pasalpu, o dirbkite tevynes ir savo labui,tai pensininkams nereikes vairuoti nei troleibusu, nei kitur kazka daryti

problema su tais troleibusais

problema su tais troleibusais portretas
Kad letina eisma (ko pasekoje tersiamas oras labiau), tai dar nieko. Kita kart sudetinga suvokti, vaziuoja jis ar stovi. Turbut ir siuo atveju buvo panasu, kai leke 5-10km/h
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių