Kauno aplinkkeliuose ir mieste – avarijos ir didžiulės spūstys

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytas nustebino ir kasdienėse spūstyse nuolat įstringančius kauniečius.

Rytiniai transporto kamščiai ir vos judančios automobilių vilkstinės Kauno aplinkkeliuose, ypač vietose netoli prekybos centro "Mega", o taip pat prie Akademijos miestelio, jau yra tapusios eiliniu dalyku, tačiau avarijos ar panašūs incidentai sukelia dar daugiau bėdų ir situacijos tampa tikru šiais keliais norinčių pravažiuoti vairuotojų išbandymu.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad 7.50 val. Islandijos plente, prie "Megos", susidūrė keturi automobiliai: "Subaru", du "Vokswagen" ir "Opel". Sužeistųjų nebuvo, visi vairuotojai blaivūs. Avarijos dalyviai vietoje užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Policija pranešė, kad 9.45 val. kelyje A1, prie Babtų, nuo kelio nuslydo sunkvežimis "Mercedes-Benz". 

Apie 10 val. važiuojant nuo Klaipėdos, netoli "Megos", sunkvežimis susidūrė su greitosios medicinos pagalbos automobiliu. Per avariją žmonės nenukentėjo.

"Praktiškai nejudame", – guodėsi kelyje įstrigę vairuotojai. 

Avarijų bei spūsčių šįryt netrūksta ir pagrindinėse miesto gatvėse.

 

"Kauno diena" jau rašė, kad vakar rytas Kauno gatvėse taip pat buvo paženklintas eismo įvykiais. Automobilių eismas buvo paralyžiuotas judriame Savanorių prospekte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

varelalidia79@gmail.com

varelalidia79@gmail.com portretas
Ar jums reikia paskolą pasiruošti naujųjų metų?; jūsų vaikams ir jūsų šeimai? el. paštas: varelalidia79@gmail.com Mes siūlome paskola nuo 1000 € iki 850.000 € ir daugiau, mūsų palūkanų norma yra 2% per metus. Jei esate tikrai domina, prašome susisiekti su mumis el. paštu Čia yra mūsų el. paštas: varelalidia79@gmail.com

jk

jk portretas
Bėda tame kad labai daug keliuose besmegenių kurių visas protas dešinėje kojoje,lekia nežiūrėdami kaip ir kur.Va tokiems turėtų ryškiai brangti civilinės atsakomybės draudimas,o dabar už jų kvailystes moka visi,tai kitas ir masto kam man saugotis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių