Kaune pasipylė avarijos, mergytei automobilis pervažiavo koją

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakarę Kauno gatvėse viena po kitos pasipylė avarijos.

Vairuotojai praneša, kad šiek tiek prieš 17 val. ties Kauno pilies žiedine sankryža, prie parduotuvės „Iki“, kelio nepasidalijo „Opel“ ir „Renault“. 

„Spūstis nusidriekė iki Raudondvario plento“, – perspėjo internautė Kristina.

Kantrybe apsišarvuoti vertėtų ir vairuotojams, kurie važiuoja magistraliniu keliu A1.  Pranešama, kad ties prekybos ir laisvalaikio centru „Mega“ susidarė nemaža spūstis.

Skaitytojai praneša, kad avarija eismą trikdo ir ant Česlovo Radzinausko tilto. „Kelias kemšasi ir link Šilainių, automobilių netrūksta ir aplinkelyje nuo Garliavos“, – praneša Viktorija. 

O štai Juozas pranešė, kad šiek tiek po 16 valandos incidento būta ir Savanorių prospekte, važiuojant nuo restorano „McDonald's“ link prekybos centro „Savas“. Nuotraukose matyti, kad čia atskubėjo ne tik policijos, bet ir medikų ekipažas. Kaunietis Martynas pranešė, kad per incidentą buvo aplamdytas taksi automobilis.

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad skaudžiausia nelaimė įvyko Kovo 11-osios gatvėje. 17.03 val. buvo pranešta, kad ties Kovo 11-osios g. 40 namu „Volkswagen“ vairuotojas pervažiavo vaikui koją. 

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties atstovė portalui teigė, kad 6-erių metų mergytė buvo išvežta į Kauno klinikas. Mergaitė yra sąmoninga, jai sužalotas kairės kojos pirštas.

Nelaimės aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių