Kaune dėl elektrinio paspirtuko sumuštas paauglys

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune siautėjo ginkluoti plėšikai. Vieni jų sužalojo vyrą peiliu, kiti juo grasindami smurtavo prieš nepilnametį.

Kaip praneša Kauno policija, rugsėjo 15 d. apie 14.40 val. Žemaičių pl. prie nepilnamečio (g. 2005 m.) priėjo keturi jaunuoliai, iš kurių vienas paprašė, kad duotų pavažiuoti elektriniu paspirtuku.

Šiam atsisakius, jaunuolis išsitraukė peilį ir juo grasindamas kelis kartus sudavė nepilnamečiui, taip sukeldamas fizinį skausmą. Kauno policijos duomenimis, paauglys rimtų sužalojimų nepatyrė. Įtariamasis ieškomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tos pačios dienos ankstų rytą Kaune trys nepažįstami žmonės taip pat pasikėsino apiplėšti vyrą. Kaip pranešė Policijos departamentas, trys asmenys 1983 metais gimusį vyrą P. Lukšio gatvėje užpuolė apie 4 valandą.

Grasindami peiliu, jie pasikėsino apiplėšti bei sužalojo nukentėjusįjį, jis dėl pjautinės plaštakos žaizdos paguldytas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Naujas komisaras Kaune

Naujas komisaras Kaune portretas
Ne tam pasikele i Kauna, kad tvarka kazkokia darytu.Tikslas tolyyyn ir tolyyn....svarkelio pamaina bus.Bet va tai yra čiudu, tai gabus, padlos, taip karjeras daryti.Manau jis net nezino kaip pystikas uzsitaiso.....

Jooo..

Jooo.. portretas
Sugriovė sistemą... Dabar pasekmės lenda į dienos šviesą... Tas pats ir su švietimu, medicina... Ačiū partijai ir ...

nuomonė

nuomonė portretas
Policijos rėmėjai kiekviename rajone galėtų būti aktyvesni, galėtų žinoti visus žulikavioti linkusius ponų sūnelius, narkomanus ir pan.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių