Į avariją prie Ramučių pakliuvo autobusas, nukentėjo du žmonės

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytas važiuojantiems iš Karmėlavos į Kauną apkarto – dėl eismo įvykio kantrybę teko išbandyti spūstyje.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie eismo nelaimę kelyje Jonava-Kaunas, ties nusukimu į kapines, gautas apie 8.40 val.

Pasak pareigūnų, šioje vietoje susidūrė dvi transporto priemonės. Jų patiksinti policija negalėjo, tačiau kitų vairuotojų nuotraukose matoma, kad į avariją pakliuvo lengvasis automobilis ir Kauno viešajam transportui priklausantis autobusas.

Į nelaimės vietą kviesti ne tik pareigūnai, bet ir medikai. Greitosios pagalbos atstovės teigimu, per avariją nesunkiai nukentėjo du žmonės. 

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai praneša, kad šioje kelio atkarpoje formuojasi spūstys.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo nelaimėavarija prie Ramučiųavarija KarmėlavojeLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

mnde

mnde portretas
i kapus galima savaite anksciau nuvazt mirusiem jau nera skirtumo mirsta tada pradeda xziuret gyvus mylekit ne mirusius.

Anonimas

Anonimas portretas
nekomentuokit nesamoniu jei nieko apie iviki nezenot

AS taip manau.

AS taip manau. portretas
Jei dar pats lektu i duobe,bet dar nusitempia ar suluosina nekuo detus.Tokiem per mazos baudos.Reikia kazka mastyti,kad tokie luzuriai nevazinetu.Vairuoju 60 m. ir dabar bene kasdien Kaune ir ne galiu suprasti kaip zmogus sedes uz automobilio vairo nesilaiko taisykliu,neatsakingas.Vis kalti keliai.Ar sausra ,ar lietus.Vazinejom sovietmeciu vasarinem padangom ir keliu niekas nepriziurejo kaip dabar.Slabdfriba ir jau barstom smeliu.Nejuokinkit tokiu keliu ,gatviu nereikia barstyti.Reikia uz vairo buti atidziam ir nelakstyti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių