Apie didelę avariją kelyje „Via Baltica“ – daugiau detalių

Šeštadienio naktį mirties keliu pramintoje „Via Balticoje“ įvyko eismo įvykis, kurio metu sudaužyti net trys automobiliai, nukentėjo vienas žmogus. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko į kelią netikėtai išbėgus gyvūnui. Beje, kitą dieną specialiosios tarnybos ir vėl buvo kviečiamos į nelaimės vietą.

Pranešė liudininkas

02.36 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad Kėdainių rajono Vilainių seniūnijos Lančiūnavos kaime, kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 46-ajame kilometre, susidūrė ir į griovį nuvažiavo net trys automobiliai. Apie nelaimę pranešė pro šalį važiavęs žmogus.

Į įvykio vietą pasiųsta Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pirmasis ir antrasis skyriai, Okainių ugniagesių komanda, Greitosios medicinos pagalbos tarnybos medikų brigada bei policijos pareigūnai.

Tralas susidūrė su stirna

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo visai kitos eismo įvykio aplinkybės, nei nurodė pranešėjas. Paaiškėjo, kad tralas „Iveco“, gabenęs automobilius, susidūrė su stirna ir nuvažiavo nuo kelio.

Eismo įvykio metu nuo tralo nukrito du gabenti automobiliai „Lexus“ ir „Mazda“. Eismo įvykio metu visi automobiliai buvo stipriai sumaitoti.

Ugniagesiai atjungė visų trijų automobilių akumuliatorius, nuplovė kelio dangą. Tralo vairuotojas iš automobilio išlipo pats, sąmoningas vyras dėl galvos traumos skubiai išgabentas į gydymo įstaigą.

Skubėjo darkart

Kadangi vairuotojas išvežtas į ligoninę, eismo įvykio metu sumaitoti automobiliai liko riogsoti šalikelėje. Juos pamatę pro šalį važiavę žmonės ir vėl iškvietė specialiąsias tarnybas.

10.32 val. pagalbos centrui buvo pranešta, kas Vilainių seniūnijos Lančiūnavos kaimo Vėjo gatvėje nuo kelio nuvažiavo automobilvežis su trimis automobiliais.

Į įvykio vietą ir vėl pasiųstos visos specialiosios tarnybos.

Atvykus tarnyboms išsiaiškinta, kad tai tas pats dar naktį įvykęs eismo įvykis.

Teritoriją ugniagesiai aptvėrė STOP juosta, nuo kelio nušlavė likusias nuolaužas bei pabudėjo, kol atvyko policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

diedas

diedas portretas
Neturi ko veikti tai ir važinėjasi po tris kartus į tą pačią vietą penkios brigados susikabinusios. Kas iš jų atvažiavimo, jei nemoka sutvarkyti avarijos vietos?

Charly

Charly  portretas
Blind und ohne Plan.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių