„Žalgirio“ arenoje – tviskanti automobilių paroda

Didžiausioje Lietuvos arenoje startavo „Kauno autodienos“. Naujausi automobilių modeliai vilioja smalsuolius savo prabanga bei dar nematytais dizaino elementais.

Renginys vyks visą savaitgalį. Parodoje demonstruojama per 120 įvairiausių automobilių. Organizatoriai tikina, kad kai automobilių modeliai pirmą kartą pristatomi Lietuvoje.

„Turime išskirtinių automobilių, tokių kaip „Mercedes McLaren“, „Brabus“. Žiūrovai tikrai ras, kur akis paganyti. Šiandien yra ta diena, kai apžiūrimos tiek vidaus, tiek lauko ekspozicijos, o rytoj atvažiuos įspūdingas eksponatas – didžiausias laivas, padarytas iš „Lego“ kaladėlių“, – komentavo bendrovės „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Parodoje galima pamatyti ne tik prabanga tviskančius naujausius žinomų prekės ženklų automobilius, bet taip pat ir tokius, kurie skaičiuoja ne vieną dešimtį.

„Man patinka senoviniai automobiliai, tokie išlaikyti, prižiūrėti. Norėčiau per kokią nors savo svarbią gyvenimo šventę su tokiu antikvaru pasivažinėti“, – sakė senųjų automobilių parodą stebėjęs Algimantas.

„Ieškau didesnio automobilio tiek šeimai, tiek darbui, jau „pasimatavau“ „Ford“, „Volvo“ ir „Lexus“ automobilius. Žiūriu tik į naujas, nes jos geresnės, su naujomis technologijomis. Svarbu dizainas, spalva, komfortas bei saugumas. Norėčiau tamsiai pilkos arba baltos spalvos automobilio“, – kalbėjo Gintaras.

Automobilių mylėtojams savo techniką pristatė ir specialiųjų tarnybų atstovai. Ties „Žalgirio“ arena visuomenei demonstruojamos kelios kariuomenės, ugniagesių bei policijos transporto priemonės. Kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas pasakojo, jog kauniečiai gali pamatyti, kaip atrodo policijos automobiliuose įrengti įvairūs prietaisai, kurie fiksuoja įvairiausius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

„Fiksuojamas greitis iš priekio ir automobilio galo, skenuojamas valstybinis numeris ir iš karto patikrinama, ar automobilis yra apdraustas, praėjęs techninę apžiūrą ar nevogtas. Taip pat tikrinami ir Rusijos tranzitiniai numeriai. Jei būna pažeidimų, policijos automobilyje sistema apie tai iš karto praneša“, – apie įvairius radarus, įmontuotus policijos automobilyje, pasakojo D.Česnauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

naujas terminas :

naujas terminas : portretas
Siūlomas naujas terminas : Sakome ne SAVIVALDYBĖ, o naudojame naują, labiau realybę atspindintį, tikrai lietuvišką žodį - SAVIVALĖSVALDYBĖ. Pavyzdžiui: KAUNO MIESTO SAVIVALĖSVALDYBĖ. Kam save apgaudinėti, te mūsų žodžiai būna arčiau tiesos! Linkėjimai Jums Visiems nuo Onos Kyšininkienės!

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TS – LKD -iiisstu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonyytės kyšininnkkytės kloonnai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS – LKD - narė(!), oonna- dannutė griciennė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, „direktoriauja“ kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TS – LKD -iiistų partijos bendraminčiai, oonnytės kyšininnkkytėss kklonnai, giminingos sielos, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių