Užliediškiai Kauno rajonui padovanojo 100-ąjį kūdikį

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybėje antradienis paženklintas jubiliejumi. Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas šių metų 100-asis naujagimis – Gabrielė Katinaitė.

„Gimė tikra tiksliukė“, – juokėsi gimimo liudijimo į savivaldybę atsiimti atvykęs pirmagimės tėtis Aivaras Katinas. „Mergaitė pasaulį išvydo vasario 1 dieną lygiai 18 valandą ir dar užregistruota 100-uoju numeriu“, – skaičius bėrė jaunasis tėvelis.

Aivaras ir Giedrė Katinai prieš 4 metus atsikraustė iš Kauno į Užliedžių seniūniją. 2013 m. jie Raudondvario dvare užregistravo savo santuoką, o štai šiemet sūpuoja mažylę.

„Iš anksto žinojome, kad bus mergaitė, todėl ir vardą buvo lengva sugalvoti“, – laukimo džiaugsmus pasakojo tėvelis. A. Katinas užsiima statybų verslu, o žmona iki nėštumo atostogų dirbo tarptautinėje įmonėje.

Kauno rajono savivaldybės vicemeras Kęstutis Povilaitis jaunajai šeimai perskaitė mero sveikinimą, įteikė gimimo liudijimą ir padovanojo knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

„Linkiu, kad mažoji Gabrielė užaugtų tikra ilgakase lietuvaite, labai mylinčia savo gimtąjį kraštą. Tegul visai šeimai netrūksta sveikatos ir meilės, o mums belieka džiaugtis, kad jaunos šeimos namus atranda Pakaunės krašte“, – sveikino K. Povilaitis.

Praėjusiais metais 100 registracijos numeriu buvo pažymėta Melita iš Samylų seniūnijos. Ji užregistruota vasario 12 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
ką reiškia "padovanojo"?Negi patys tėveliai tos mergytės neaugins?

as

as portretas
Svarbu kad jie gimtu pas mylincius tevus Ir augtu sveiki ir laimyngi

as

as portretas
Svarbu kad jie gimtu pas mylincius tevus Ir augtu sveiki ir laimyngi
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių