Švietimo ministrės atstovas spaudai – D. Lukas, viceministrai – L. Obcarskas, R. Skaudžius

  • Teksto dydis:

Švietimo ministrės Jurgitos Šiugždinienės atstovu spaudai nuo pirmadienio pradeda dirbti buvęs žurnalistas, komunikacijos specialistas Dainoras Lukas, pranešė ministerija.

Prieš prisijungdamas prie ministrės komandos D. Lukas dirbo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Rinkodaros ir komunikacijos tarnybos vadovu, TEO LT (dabar „Telia“) Komunikacijos projektų vadovu, mero patarėju, žurnalistu ir redaktoriumi įvairiuose žiniasklaidos leidiniuose („Savaitraštis Kaunui“, „Mano ūkis“, „Kauno diena“, „Lietuvos rytas“, „Laikinoji sostinė“).

D. Lukas yra baigęs žurnalistiką Vilniaus universitete ir sociologijos magistrantūrą Kauno technologijos universitete.

Prie J. Šiugždinienės komandos prisijungė ir patarėja projektų komunikacijai ir valdymui Vita Musnikienė.

Ji vadovavo Ingridos Šimonytės ir TS-LKD rinkimų kampanijos reklamos projektams, dirbo komunikacijos socialiniuose tinkluose skyriaus vadove reklamos agentūroje „Not Perfect“, vadovavo garso studijai „Roof Sound“.

Kiek vėliau ministerija paskelbė ir apie du naujus viceministrus. Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje sporto sritį kuruos Linas Obcarskas, bendrojo ugdymo sritį – Ramūnas Skaudžius.

Linas Obcarskas

L. Obcarskas nuo 1999 metų dirbo Kauno technologijos universiteto sporto ir sveikatingumo centre lektoriaus, docento, katedros vedėjo, centro vadovo pareigose, yra Lietuvos sambo federacijos prezidentas.

R. Skaudžius 2016 metais tapo Vilniaus universiteto docentu, 2017 m. paskirtas VU Chemijos ir geomokslų fakulteto prodekanu studijoms.

Ramūnas Skaudžius

Darbą švietimo, mokslo ir sporto ministrės dr. Jurgitos Šiugždinienės komandoje jau anksčiau yra pradėję viceministras Gintautas Jakštas, atsakingas už studijų ir mokslo sritį, ministerijos kancleris Julius Lukošius ir viceministrė Agnė Kudarauskienė, kuruojanti profesinio mokymo ir mokymosi visą gyvenimą sritis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUKLASTOTI RINKIMAI

SUKLASTOTI RINKIMAI portretas
Estijos valdančiojoje koalicijoje esančios dešiniųjų partijos EKRE vadovai sekmadienį išsakė svarstymų, kad Lietuvoje per Seimo rinkimus galėjo būti manipuliacijų. Apie tariamą rinkimų manipuliavimą Lietuvoje ir Rumunijoje „Tre Raadio“ laidoje kalbėjo partijos pirmininkas finansų ministras Martinas Helme ir jo tėvas buvęs vidaus reikalų ministras Martas Helme. Kaip rašo Estijos visuomeninis transliuotojas, politikai kalbėjo, kad rinkimais manipuliavo vadinamoji „giluminė valstybė“ – šiuo terminu apibūdinamas neskaidrus įtakingų veikėjų tinklas, veikiantis nepriklausomai nuo politinės valdžios. Kilus ažiotažui, vėliau partijos pirmininkas Martinas Helme paaiškino, kad laidoje kalbėjo apie žiniasklaidos ir liberalų įtaką stumiant savo kandidatus, bet neminėjo, kad rinkimai būtų klastojami.

meteo

meteo portretas
3 "bandos berniukai"ir oru mergaite.pronozes aiskios.

Zenonas

Zenonas portretas
Kauno diena eina į valdžią:) sėkmės Dainorai:)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių