Sekmadienį prasideda kelionės laivu į Kulautuvą

Sekmadienį, birželio 10 dieną, Nemune prasideda vandens turizmo sezonas. Vidurdienį iš Kauno senamiesčio prieplaukos, esančios prie Vytauto bažnyčios, į Kulautuvą išplauks laivas „Tolstojus“.

Kelionė numatyta maršrutu Kaunas-Zapyškis-Kulautuva-Kaunas. Ši pramoga užtruks apie penkias  valandas, nes dvi valandos bus skirtos poilsiui Kulautuvoje.

Laive telpa 100 žmonių. Kauno rajono turizmo informacijos centro darbuotoja Raminta Aleknavičienė teigė, kad bilietų dar yra, jie pradėti pardavinėti tik vakar, pirmadienį.

„Į bilieto kainą įskaičiuotos ir gido paslaugos. Jis pavedžios ir pasakos tiek apie Kulautuvą, tiek supažindins su vietovėmis, pro kurias bus praplaukiama. Norintieji Kulautuvoje laiką galės leisti ir savarankiškai, pavyzdžiui, pasivaikščioti rekreaciniu šilo taku“, – pasakojo R.Aleknavičienė.

Pernai „Vivatur“ parodos organizatoriai kartu su Valstybiniu turizmo departamentu šią kelionę pripažino įdomiausia Lietuvoje.

Laivas į Kulautuvą išplauks kiekvieną sekmadienį 12 val.

Bilieto kaina – 21 litas, vaikams iki 7 metų mokėti nereikia, 8-12 metų vaikams taikoma 50 proc., žmonėms su negalia – 25 proc. nuolaida. Bilietai parduodami elektroninėje bilietų sistemoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PlaukimasJachta.lt

PlaukimasJachta.lt portretas
pasiplaukiojimai po Kauno marias jachta

asta

asta portretas
plaukiau pernai - labai patiko

astai

astai portretas
ka ten veikti nuvykus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių