Šaltuose namuose rado alkanus vaikus ir girtą mamą

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kauno rajono seniūnai su socialiniais darbuotojais lanko vienišus senolius ir socialinių įgūdžių stokojančias šeimas. Siekiama išsiaiškinti, ar, užėjus šalčiams, kam nors reikia pagalbos, ar tinkamai prižiūrėti vaikai.

Domeikavos seniūnijoje vienoje šeimoje nešildomuose namuose buvo rasti apleisti, nepavalgę mažamečiai. Motinai nustatytos 1,69 alkoholio promilės – tai vidutinis girtumo laipsnis.

„Vaikai paimti iš šeimos ir apgyvendinti saugioje aplinkoje“, – patikino Kauno rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Janina Dabašinskienė.

Atokiausios Čekiškės seniūnijos seniūnas Mečislovas Zavedskas džiaugiasi, kad visur, kur lankėsi, rado šiltus namus, o šaldytuvuose netrūko maisto.

Visos seniūnijos bus aplankytos iki savaitės pabaigos.

Kauno rajone šiuo metu gyvena 321 vienišas senolis, 282 socialinės rizikos šeimos, kuriose auga 556 vaikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JULIJA

JULIJA portretas
Maziau gertu, dirbtu, tai ir tie namai gerai atrodytu ir vaikai nebuti alkani Ipratro ant svetimo gero tai ir dirbt uzmirso. Kam dirbt jeigu komunistai ismoke tik vogti o jeigu pavogt negali, tuoj rekia duokit. O ka tamsta davei , kad tau kiti turi duoti... SIUKSLES...PADUGNES PASAULIO SIURBELES. MANJAU 77 IR DAR RANDU DARBO NESEDZIU, KAIP UTELE VAIKAMS ANT SPRANDO

Diana

Diana portretas
Tegul nuo 19 val. iki 22 val. pavažinėja. Aišku bus kaip ant delno. Kaip nesuprasti skurdi buitis, nedirba. Gyventi neturi už ką. Liūdnas Lietuvos vaizdas kaimuose ir ne tik. Nepamirškime ir senolių.

minde

minde portretas
kiausides ispjaudavo tokiom mamom sovietmeciu dabatr nepakenktu vaiku isvis negimdytu.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių