Raudondvaryje duris atvėrė privati medicinos klinika

Pirminio, o vėliau ir antrinio lygio medicinos paslaugos bus teikiamos pirmadienį Raudondvaryje duris atvėrusioje privačioje medicinos klinikoje. Joje kol kas dirba 24 darbuotojai.

Pirmame pastato aukšte įsikūrė registratūra, drabužinė, antrame klinikos administracija, du šeimos gydytojai, taip pat – akušerio ginekologo, odontologo, echoskopuotojo, chirurgo, procedūrų ir kiti kabinetai. Rūsyje veikia sporto salė, masažo kabinetas.

„Raudondvaris – puiki vieta gyventi, čia noriai kuriasi jaunos šeimos, todėl reikia kuo daugiau įvairių paslaugų. Norime, kad prireikus gydytojo pagalbos, žmonėms nereikėtų važiuoti į miestą“, – sakė klinikos steigėjos Rūta Čepšienė ir Asta Gudienė.

Meras Valerijus Makūnas atidarymo ceremonijoje pažymėjo, kad Kauno rajone veikia jau aštuonios privačios klinikos. „Žmogui nėra svarbu, kokioje klinikoje jis lankosi – privačioje ar valstybinėje. Jam svarbiausia – paslaugų kokybė“, – sakė meras.

„Kol kas esame maži, bet turime didelių planų. Esame pasiryžę bendradarbiauti su traumatologais, reabilitologais, teiksime slaugos paslaugas namuose, o ateityje norėtume įkurti ir slaugos namus“, – perspektyviniais planais pasidalino klinikos steigėja R. Čepšienė.

Raudondvario Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčios klebonas monsinjoras Augustinas Paulauskas palaimino naują įstaigą pasidžiaugdamas, kad jos dėmesio centre bus žmogaus sveikata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tavo mama mane vadina Baudeju

Tavo mama mane vadina Baudeju portretas
AHAHAHHAHHAHAAHHAHA

Hmmmm

Hmmmm portretas
Čia tikrai meras taip sakė? Jis ką d? Ar gal čia žurnalistai savo darbo įdėjo, kad spalvos tirštesnės butų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių