Praeivius išgąsdino pavojingai pasviręs stulpas

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo pastebėjimais iš Vilijampolės. Kauniečiai tikino, kad pavojingai pasviręs stulpas kelia praeiviams pavojų. Miesto apšvietimu besirūpinanti įmonė kauniečius ramino ir tikino, kad stulpas jau sutvarkytas.

Susirūpinę miestiečiai portalui kauno.diena.lt pranešė, jog Sąjungos aikštėje, ties maždaug 15-uoju namu yra beveik nuvirtęs apšvietimo stulpas. Iš skaitytojų atsiųstų nuotraukų matyti, jog stulpas buvo beveik nuvirtęs, jį nuo žemės laikė vos kelios medžių šakos. Žmonės tikino, kad šis stulpas taip stūkso jau antrą dieną.

„O jums neatrodo, kad pats laikas susirūpinti ne tik nebarstomais šaligatviais, bet ir žmonių saugumu. Prie stulpo automobilių vėžių nėra, vadinasi Sąjungos aikštėje stulpo niekas nekliudė, jis nuvirto nuo senatvės. Pavirtusį stulpą mačiau pirmadienį, apie 17 val. Antradienio rytą dar jis dar nebuvo sutvarkytas“, – rašė Aistė.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė bendrove „Kauno gatvių apšvietimas“, kuri atsakinga už Kauno miesto apšvietimą. Dispečerinės darbuotojas patikino, kad situacija apie Sąjungos aikštėje nuvirtusį stulpą jiems jau buvo žinoma. Kaip tik šiandien specialistai pavojingą vietą sutvarkė.

„Nežinome, dėl ko nuvirto stulpas. Galbūt kažkas įvažiavo, tačiau dabar tikrai jau viskas sutvarkyta“, – patvirtino „Kauno gatvių apšvietimo“ darbuotojas.


Šiame straipsnyje: apšvietimo stulpaspasviręs stulpasgatvės apšvietimo stulpasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
jis nupuvęs buvo.Visi šunys ant jo tiek metų myžo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių