Kauno užkandinėje užtvenkta alaus upė

Inspektoriai sustabdė bendrovei „Alaus upė“ priklausančios užkandinės, esančios Kaune, Baltijos g. 112, veiklą.

Sprendimas priimtas nustačius, kad užkandinės vykdoma veikla neatitinka veiklos rūšies, kuriai buvo išduotas leidimas.

„Užkandinė, kurioje vartotojams turėjo būti tiekiami šalti ar karšti užkandžiai, iš tiesų veikė kaip parduotuvė. Užkandinės patalpos neatitiko tų, kurioms prieš metus buvo išduotas maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimas. Akivaizdu, kad įmonės savininkai neplanavo vykdyti viešojo maitinimo veiklos – tariamos užkandinės patalpoje nebuvo stalų ir kėdžių, negaminami jokie viešojo maitinimo patiekalai. Šio leidimo reikėjo tik norint prekiauti pilstomu alumi, nes parduotuvėse tokia veikla neleidžiama“ – pabrėžė Kauno valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko pavaduotojas Petras Tarvydas.

Jo teigimu, neteisėtą veiklą vykdančioje įmonėje trūko elementarios tvarkos, buvo nesilaikoma higienos reikalavimų.

Atsižvelgiant į patikrinimo rezultatus, užkandinės veikla laikinai sustabdyta, o atsakingas įmonės asmuo pakviestas į Kauno valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą situacijai aptarti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinokis

Pinokis portretas
Derėtų naikinti įvairius kioskus prekiaujančius mėsos gaminiais, pvz Žukausko gatvėje buvo pica, dabar visokiausi maisto produktai, o kioskutis kaip kisenė. Daržovėmis galima suprasti, bet mėsa ir pienas netinka.

Juk

Juk portretas
visoje Lietuvoje tokių "užkandinių" pilna.

aha

aha portretas
Danu/Juozapacviciaus pr.kampas -baisuokle my***ine
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių