„Kauno dienos“ studijoje – girininkas K. Markevičius: Lietuvos miškai saugūs

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Padauguvos girininkas Kęstutis Markevičius.

„Kauno dienos“ studijoje viešintis Padauguvos girininkas K. Markevičius tikina, kad Lietuvoje miškų pasodinama daugiau, nei iškertama.

„Šis procesas griežtai kontroliuojamas, tad kalbos apie beatodairišką miško kirtimą yra nepagrįstos“, – sako jis. Jau 35-erius metus girininku dirbantis vyras taip pat rūpinasi partizanų atminimo išsaugojimu, norintiems veda ekskursijas paklausyti elnių baubimo, yra Kauno medžiotojų sąjungos prezidentas.

Apie tai, kodėl medžioklė yra neatsiejama gamtosaugos dalis, apie patriotinį jaunimo auklėjimą ir prosenelį girininką, kuris savo sūnui gerai į kailį įkrėtė už tai, kad eglaitę nukirto – pokalbis su K. Markevičiumi „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šypsena

Šypsena portretas
Komentarai, tik juoką kelią. Keista kaip žmonės nieko nesuprantantys miškininkystėje, rašo visiškai nesąmoningus komentarus ir yra įsitikinę savo tiesą..

Jalbadolbai

Jalbadolbai portretas
Labai norėčiau, kad tie kurie keikia atsidurtų miškininkų vietoj. Juokinga, kai miškai nejudinti tai būna "fuuu čia kas per šabakštynas nėra net kaip praeit" kai iškerta "uoj toks gražus miškas buvo" nu nebesvaikit žalieji, geriau Karbauskiui ir kitiem paverkit į petį ir jokios medienos nenaudokit, įdomu kuo subine valysites genijai

kol sy ,,miskininka,,kaip katina prisikusy y seiminko bata

kol sy  ,,miskininka,,kaip katina prisikusy y seiminko  bata portretas
nepaimsi uz kupros ir snuky y sudus ykises neisvoliosi ,kad daugiau nesiktu , tol stai ir toki ,,,miskininkai,,, nematys ka pridirbo lietuvoj su miskais ir gamta
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių